2777
2789
عنوان

طلاق خیلی ترسناکه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 73 پست
بعد فکر کن ما توی کل فامیلمون حتی یه دونه طلاق هم نداریم این سخت تر هم میکنه

بالاخره باس ازیه جایی شروع کرد..خودتو بزار تو اون وضعیت ببین تحملش رو داری بعد اقدام کن اینجوری ام فقط خودتو پیر میکنی بازم خوب فکر کن

می درخشیم چون الماسیم..!
عزیزم تاپیک تو خوندم خییلی ناراحت شدم😣 زنو شوهرایی که بعد از ازدواج و عروسی مشکل دارن اکثرا دوران ع ...

مرسی عزیزم فقط باید ترسامو درست کنم تا بتونم تصمیم درست بگیرم برام دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم تا یکی طلاق میگیره سریع قطع رابطه میکنم باهاش.دست خودم نیس دیگ میترسم زندگیمو ازم بگیره .نمی ...

نمیگم همه مطلقه ها خوبن من خودم شنیدم یه خانم به نامزدم نخ داد با کلی عشوه وقتی تلفنی حرف میزدم باهاش شنیدم.ولی به خدا من توی دوران مجردیم هم این کارارو نمیکردم خیلی ظلمه که به خاطر طلاق همه رو به یه چوب برونن و این نگاه ها بهت باشه

مرسی عزیزم فقط باید ترسامو درست کنم تا بتونم تصمیم درست بگیرم برام دعا کن

انشالله که همه چیز باب میلت باشه عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
نمیگم همه مطلقه ها خوبن من خودم شنیدم یه خانم به نامزدم نخ داد با کلی عشوه وقتی تلفنی حرف میزدم باها ...

من کسیو میشناسم مطلقه س و خیلی پاکه . ولی خوب بازم نمیتونم کنار بیام ک حتی تو جمع ببینمش .نمیدونم چرا نسبت ب مجردا و زنای متاهل ایتجوری نیستم.در حالیکه خیلی از زنای متاهل ترسناک تر از بیوه ها هستن 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
بعد پنج سال دوست داشتن یه نفر و باتمام سختی و تلخی هاش اومد و گفت نمبخوامت،درسته الان ازش متنفرم ولی ...

دوسش دارم ولی وقتی به عذابایی که بهم داده فکر میکنم به حال مرگ میفتم 

دقیقا الان دارم تو همین اتفاق تلخ میگذرونم

خدا صبرت بده،من نتونستم تحمل کنم و واسه فراموشی  ازدواج کردم،البته هیچکدوم از اعضای خانواده ام پشتم نبودن دریغ از یه دلداری،و همش سرزنش...

تمام آرزوهایی که داشتم شبیه زندگی الانم نیستن
نمیگم همه مطلقه ها خوبن من خودم شنیدم یه خانم به نامزدم نخ داد با کلی عشوه وقتی تلفنی حرف میزدم باها ...

چقدر ضعیغی هنوز سنی نداری یا درستش کن یا جداشو شرایطو به خونواده ت توضیح بده اگه باکره هستی که از همین حالا بلاکش کن کی میگه طلاق بده همه اونایی که طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن ولی خیلی از دختر خانومای مجرد هنوز موفق بع ازدواج نشدن مگه تو عصر بوقیم که میگی طلاق زشته من نمی‌دونم کجا زندگی میکنی ولی مثلا تو تهران اصلا زشت نیست و آدم‌ها خیلی منطقی و راحت برخورد میکنن خانوما برای خودشون کار میکنن و درآمد دارن هر مردی هم آرزوی ازدواج باهاشون و داره چرا با مردی که سوهان روحت شده ادامه میذی و برای اینکه گول بزنی خودتو میگی دوسش داری تو رو خدا برای خودت ارزش قایل شو