2777
2789
عنوان

طلاق خیلی ترسناکه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 73 پست

بعد پنج سال دوست داشتن یه نفر و باتمام سختی و تلخی هاش اومد و گفت نمبخوامت،درسته الان ازش متنفرم ولی دیگه هیچوقت نتونستم کسی رو دوست داشته باشم

اگه دوسش داری جدا نشو

تمام آرزوهایی که داشتم شبیه زندگی الانم نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله اولش این باشه این تازه اوج خوشیته بری  زیر یه سقف چه میشه تادیر نشده خودتو نجات بده.. ولله طلاق تو عقد اصلا سخت نیست.. مطمنم باش بازم خواستگار پیدا میشه بهترم باکره ای.. ولله ما عقد تا ازدواجمون یک ماه شد اوج خوشیم بود تا رفتیم زیر یه سقف مشکلاتم تازه شروع شد.. تازه اوایل که خودشونو نسون نمیدن میری زیر سقف میفهمی چه جونورین

دقیقا هیچی به خانوادم نمیگم اما از نگاه های مادرم میفهمم که میدونه حال و روزم بده

این حال و روز بد تو اعصاب اونا هم میریزه بهم 

اگه با هم سازش ندارین تموم کنین بهتره 

تجربشو دارم که میگم

دقیقا.بعضیا حتی خانواده خودشونم بدتر از مردمن

من خودم تا یکی طلاق میگیره سریع قطع رابطه میکنم باهاش.دست خودم نیس دیگ میترسم زندگیمو ازم بگیره .نمیدونم چرا .کار بدیه .ولی دست خودم نیس

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
نمیتونم برای زندگیت تصمیم بگیرم ولی اگه خدای ناکرده یه زمان یه بچه بدنیا بیاد چی؟ فکر اینده اون طفل ...

کلا از اول به خودم قول داده بودم تا زمانی که صددرصد اوضاعمون درست نشده در آینده به بچه فکرهم نکنیم.باید یا درست بشه یا جدا بشیم یا کلا بیخیال بچه 

عزیزم تاپیک تو خوندم خییلی ناراحت شدم😣 زنو شوهرایی که بعد از ازدواج و عروسی مشکل دارن اکثرا دوران عقد خیییلی خوبی هم داشتن ولی شما که این دوران عقد خوبی هم نداری شک نکن بدتر هم بشه و بهتر نه. از طلاق نترس تو عقد باشی خیییلی بهتر از بعد از عروسیه اسمش اینه نامزد بودی بهم خورده از تنهایی هم نترس فقط صبور باش خدا کمکت میکنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
طلاق چیز خوبی نیس مگه اینکه مجبور باشی..دنیای بعد طلاق اگه دستت به دهنت میرسه که فبها ولی حرفای خانو ...

بعد فکر کن ما توی کل فامیلمون حتی یه دونه طلاق هم نداریم این سخت تر هم میکنه

این حال و روز بد تو اعصاب اونا هم میریزه بهم  اگه با هم سازش ندارین تموم کنین بهتره  تجر ...

یه دفعه به شوخی حرف طلاق رو زدم مامانم گفت یعنی چی  دیگه زندگی شروع کردی باید زندگیتو بکنی دیگه طلاق حرفشم نباید زد