2777
2789

اخه چندوقته همش باشوهرم دعوا وبحث داریم از زندگیم بیزار شدم سرچیزای الکی دعوامون میشه بحث میکنیم بعدم اون باناراحتی میره سرکار ومنم توخونه اعصابم خورد سربچم خالی میکنم دلم برای دخترم میسوزه اصلاحوصله حرف زدن وبازی کردن باهاشوندارم شوهرموخیلی دوستدارم ولی تازگیا خیلی باهم بدشدیم همش ازهم ایرادمیگیریم و بدی های همدیگه رو ب رخ میکشیم من کمتراون بیشترمیگه جلو مامان وباباشم میگه جلومامان منم میگه،مثلا میگه این دخترتون خیلی تنبله یه چایی زورش میادبرام بریزه،بچه ها باورم نمیشه من دارم این حرفارومیزنم من عاشقانه شوهرمودوست داشتم نمیدونم چی شده ک احساس میکنم باید یه مدت ازش دورباشم خودشم‌همش میگه یه هفته ای برو خونه مامانت دارم دیوونه میشم الان دارم باگریه اینارو مینویسم چرااینطوری شد چرااااااا

منم دلم میخواد ازشوهرم طلاق بگیرم

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای خاک تو سرم کنن چندوقته نماز نمیخونم یعنی وضومیگیرم ولی نمیشه نمازبخونم نمیدونم چرا خداروشو از ...

غم که میادیعنی خداروفراموش کردیم

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

به نظرم نرو خونه بابات

تو خونه خودت رو سرگرم کارات کن سرگرم دخترت وقتی بد رفتاری میکنه جواب نده بزرگ ترین درد برای آقایون سر سنگینیه

اگه دیگه به مرز انفجار رسیدی حرفایی که میخوایی به شوهرت بزنی رو روی یه کاغذ بنویس بعد آتیشش بزن آروم میشی بعد مدتی که شوهرت هم آروم شد دوباره شروع کن عاشق کارای خوبش شدن ورفتارهای بدش رو ندید بگیر

به امید زندگی زیبا برای تو گلم

واااای خاک تو سرم کنن چندوقته نماز نمیخونم یعنی وضومیگیرم ولی نمیشه نمازبخونم نمیدونم چرا خداروشو از ...

به جا اینکه راپورت همو بدید حرف بزنین سنگاتون رو وا بکنین ، خمس و زکات ، نماز اول وقت ، گفتگو ، و ارتباط خوب با هم دیگه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

خدادرهیچ شرایطی وهیچ وقت روشوازبندش برنمیگردونه

توروتوبرگردوندی خودتم داری میگی که نماز...

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

از این مسایل واسه همه پیش میاد، بد به دلت راه نده شاید شوهرت مشکلی داره ک نميتونه بروز بده،  ماهم يه وقتایی این جوري ميشه زندگی مون فقط با گذشت درست ميشه، اگه عاشقانه زندگی وهمسرت رو دوست داری،نزار کسی از مشکلاتت باخبر بشه حتی خانوادت، چون بعد از اینکه اوضاع بهتر شد احساس پشیمونی میکنی این حالت ها مقطعيه میگذره،، خودتو با ی چی سرگرم کن 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 

چند روز برو خونه مادرت بذار جفتتون آرامش داشته‌ باشید فکر کنید به کاراتون و دلتون برای هم تنگ شه و با روحیه خوب و انرژی برگردید

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
نه من بخاطر دخترم اصلا ب این موضوع فکر نمیکنم دخترم‌گناه داره

منم بخاطر بچه تو دلم ساکتم دل برا بچم میسوزه بابچت خوب رفتا کن گوربابای شوهر

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
از این مسایل واسه همه پیش میاد، بد به دلت راه نده شاید شوهرت مشکلی داره ک نميتونه بروز بده،  ما ...

نه مشکلی نداره مشکلش منم میگه همش غرمیزنی ولی بخدا غر نمیزنم بهش میگم امروز بیکاری بریم‌حرم وسط هفته نمیشه سرکاری میگه تو پرو شدی دیگه جمعه هاهم نمیبرمت بیرون هفته درمیون میریم میگم پس چرا بادوستان میری بیرون توک میری بیرون منم توقع میکنم ببریم بیرون تو بشین توخونه تامنم نگم منو ببربیرون