2777
2789
عنوان

نمیدونم نفرین کسی پشت زندگیمه اخه...

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماکنارگنجی هستی که اگربدونی واقعاگنجه ازشوق وهیجان منقلب میشی...

تازه خونه ما باحرم اکه باماشین بریم یکربع راهه،اخه الان هواسرده نمیتونم‌خودم برم بابچه اذیت میشم ماشاا...دخترمم شلوغ کاره اصلا تنهایی از پسش برنمیام وقتی میرم بیرون باید باباشم باشه باز تابستون باشه بامامانم بااتوبوس میرم امشب بهش گفتم بریم حرم دلم گرفته میگه من نمیام حرم هواسرده میخوای تورو ببرم چندساعتی باش بعدبیام دنبالت 

[QUOTE=123935100]من اصلا مشکلم بیرون رفتن نیست بخدا حاضرم یکماهم نرم بیرون ولی بهش میگم اگه خسته ای ازسرکار بیا خونه ...[/QU

متاسفانه بعضیها تا سرشون به سنگ نخوره متوجه اشتباه شون نمیشن،، حالا هرررچی میخوای بگو این کار غلطه، حرفهات رو واسش پیامک کن شايد اينجوري بهتر بتونی باهاش حرف بزنی خیلی وقتها رو در رو حرف زدن اوضاع رو بدتر میکنه، احساساتش رو با استفاده از وجود بچت قلقلک بده، مردها روی بچه هاشون خیلی حساسن، کم کم درستش کن

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
تازه خونه ما باحرم اکه باماشین بریم یکربع راهه،اخه الان هواسرده نمیتونم‌خودم برم بابچه اذیت میشم ماش ...

خب خوب گفته که میرفتی اونجا  دعامیکردی بعدم میومددنبالت 

نارحتی نداشت که

خوبه گفتی میبرمت بعدم میام دنبالت

اگه واقعااینجوری بودبایدمیرفتی

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
هرکسی شیوه ی خودشوداره... درست نیست؟! حالااگه به اصطلاح این سیاست بازیای زنانه ماکه بهم یادمیدیم د ...

من کلی گفتم 

هر کس با توجه به روحیات طرف مقابلش باید رفتار کنه... 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
خب خوب گفته که میرفتی اونجا  دعامیکردی بعدم میومددنبالت  نارحتی نداشت که خوبه گفتی میبرم ...

اخه مشهد خیلی هواسرد شده میگم بچمم ماشا.شلوغ کاره یه جانمیشینه تازه هروقت باهم میریم‌حرم میره حای بایاش سمت اقایون تامن بتونم برم زیارت و نماز ودعابخونم وگرنه هی باید حواسم بهش باشه ک جایی نره یاگم نشه یکجا نمیشینه اصلا

اخه مشهد خیلی هواسرد شده میگم بچمم ماشا.شلوغ کاره یه جانمیشینه تازه هروقت باهم میریم‌حرم میره حای با ...

پس مسئله بچه بوده نه بابای بچه

عیبی نداره

ولی شماکه اونجایی هرروزامام رضارویادکن حتما

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉