الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرچقدرم غصم بگیره باز قربون صدقش میرم بچه نعمته مال خود ادمه شوهر بزار جهنم بشه غریبس قدر نعمت خدارو بدون ونازشو بکش خیلیا حسرت بچه دارن
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
نه مشکلی نداره مشکلش منم میگه همش غرمیزنی ولی بخدا غر نمیزنم بهش میگم امروز بیکاری بریمحرم وسط هفته ...
ميدوني مشکل ما زنا اينه که سیاست نداریم خیلی هامون، باید کاری کنی که خودش بگه بریم بیرون، نه شما بگي و اون بگه نه و لج کنه بعدشم شما ناراحت بشی و به چشمش بیاد و بهت بگه غر میزنی،، باید کاری کنی که متوجه رفتار بدش بشه و خودش پيشقدم بشه، وگرنه با قهر و دعوا چیزی حل نميشه
ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است.....
ميدوني مشکل ما زنا اينه که سیاست نداریم خیلی هامون، باید کاری کنی که خودش بگه بریم بیرون، نه ش ...
من اصلا مشکلم بیرون رفتن نیست بخدا حاضرم یکماهم نرم بیرون ولی بهش میگم اگه خسته ای ازسرکار بیا خونه چرامیری بادوستات میری بیرون جای اینکه بااونا بری بیاخونه کنار زن وبچت بشین یه میوه ای بخور حرفی بزن بابچت بازی نکن ن اینکه دیرمیای وقتیممیای سرت گوشیه شام میخوری میخوابی