بچه ها پدر بزرگم سرطان کبد داره اینو چند وقته فهمیدیم خودش هم نمیدونه یه هفته میشه حالش خیلی بده فقط اب میخوره امشب چندبار تا جون دادن رفت اما باز برگشته تورو خدا براش دعا کنید که انقد عداب نکشه یه صلوات براش میفرستین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوره ی یس روحتما بالاسرش بخون خیلی کمک کننده اس ب چشم خودم دیدم ک باخوندن این سوره طرف راحت جون داد
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
من هم جون دادن مامانبزرگم دیدم هم پدربزرگم اه به نظرم خیلییی سخته
مامانبزرگم یک هفته تمام اذیت شد
ولی پدربزرگم در عرض نیم روز خیلی خیلی راحت تسلیم شد
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
به ابشوبگیرن بدن بخوره.من شنیدم به خاطر ضعف جون دادن سخته براشون.به خوبه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷