2777
2789
عنوان

کیا آیوآی کردن؟

840 بازدید | 23 پست

سلام

من خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه سرعت اسپرمش.. یکسالو نیمه اقدامم. ماه قبل یه فولی ۱۷ و یه ۱۲ داشتم و چندتا ریز.. اسپرم هم بعد از شست و شو ۸ میلیون بود با سرعت آ+ب ۴۵درصد.. آیوآی کردم جواب نگرفتم متاسفانه..

اینماه دیروز دوباره آیوآی کردم روز ۱۱ سیکلم.. دوتا فولی ۲۰ و یه ۱۸ داشتم.. اسپرم هم خییییلی خوب شدا بود ۴۷ میلیون با سرعت ۸۰درصد و مورفو۲درصد..

کیا آیوآی کردن و جواب گرفتن؟ بیاین یکم امید بهم بدین ببینم شرایط من خوب بوده یا ن😊

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

سلام. میتونم بپرسم برای بهبود اسپرم چیکار کردین دارو چی استفاده کردین

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار iui کردم جواب نگرفتم مشکل شوهرم خیلی حاد بود رفتم میکرو کردم

عزیزم به سلامتی الان نی نی داری؟😍

من بار دومم بود آیوآی میکردم با این حال وقتی از دکترم راجع به آی وی اف پرسیدم گفت شما شرایطتتون اونقدی بد نیست که بخوای آی وی اف کنی از الان.. 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام. میتونم بپرسم برای بهبود اسپرم چیکار کردین دارو چی استفاده کردین

فکر کنم دکترم قرص فرتیل اید نوشته بود برای شوهرم که یکماه مصرف کرد قیمتش خیلی بالا بود حدودا ۷۰۰ تومن.. حدودا ۴ماه پیش بود.. برا همین ماهای دیگه نتونستیم بخریم و هیچی دارویی نخورد فقط اهن و ویتامین ای.. ولی خیییلی ایندفعه اسپرمش بهتر شده بود خداروشکر.

عزیزم شرایط منم مثل شماست میشه بگین چکارکردین ک اسپرم شوهرتون قوی شد؟منم قراره فردا ایوای شم بایه فو ...

بالاتر نوشتم عزیزم من شوهرم حدودا ۴ماه پیش فقط یکماه فرتیل اید خورد بعدش دیگه هیچی نخورد.. تنها کاری ک کرد شستن با آبسرد بود تو دسشویی.. شاید همین تاثیر گذاشته.. انقد اسپرمش ایندفعه خوب شده بود ک دستیار دکترم ک اومد تو اتاق گفت این همونه ک اسپرمش خیلی عالی بود؟

کاش دوتامون بارداربشیم راسته میگن سایز فولیکول بالای بیست وسه پوچه،اخه دکترم گفت خیلی خوبه

انشالله

نه عزیزم سایز فولیکول ربطی به پوچ بودن نداره.. انشالله که کیفیت داشته باشه و بگیره.. تا خدا نخواد نمیشه خیلیا با ده تا فولی خوب باردار نشدن خیلیا با یدونه فولی باردار شدن..

بار اولته آیوای میکنی؟

انشالله نه عزیزم سایز فولیکول ربطی به پوچ بودن نداره.. انشالله که کیفیت داشته باشه و بگیره.. تا خدا ...

نه عزیزم بارسوممه ،شماچه داروی استفاده کردین بعدش روزچندم سیکلت هاش سی جی زدی ؟چندساعت بعدش انتقال دادی اسپرم رو؟روزایوای سونوهم انجام دادی ببینی تخمک ازادشدیانه؟

نه عزیزم بارسوممه ،شماچه داروی استفاده کردین بعدش روزچندم سیکلت هاش سی جی زدی ؟چندساعت بعدش انتقال د ...

من از روز سوم سیکلم تا ۵ روز روزی سه تا کلومیفن خوردم.. روز ۹ رفتم سونو سه تا فولی داشتم دوتا۲۰ راست یه ۱۸ چپ.. همون شب دوتا هاش سی جی زدم و روز ۱۱ آیوآی کردم..

نه روز آیوای سونو نکردم یعنی دکترم نگف

اها مرسی گلم انشاا...ک مثبته 

انشالله برای هردومون😊