سلام خانوما من کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم و یجورایی مشورت کنم نه دوست صمیمی نه خواهریو... فقط یه مادر دارم ک اونم چون باهم زندگی میکنیم همش طرفداریه شوهرمو میکنه. یعنی اصلا دوستم نداره همیشه پسر دوس داشتو اینم نصبیش شد.
داستانم اینه که من چند ماهه خیلی رفتارم با شوهرم عوض شده یعنی عصبی شدم فقطم وقتایی اینجوری میشم ک داداشش که 2 سال ازش کوچیکتره بهش پیام میده و زنگ میزنه هیچوقت تا به حال ندیدم واسه پرسیدن حالو احوال زنگ بزنه . هر بار ک اسمش میفته رو گوشی میدونم یه چیبزی از شوهرم میخواد این داره عذابم میده. از کوچیکترین چیز گرفته تا بزرگترین چیز همه چیو واسه خودش میخواد. ماشین نداره اما ما داریم ولی پیام میده میگه زنجیر چرخو بده میخوام بفروشم کاپشنو بده میخوام بپوشم. اتو و سشوار مو رو بیار خونه.هدفنو بیار ضبطت ماشینو ک وصل نکردی بیار مشتری دارم منم تا حرف میزنم میگم چرا همه چیو برا خودش میخواد دعوا میشه و شوهرم میگه وقتی خونا بابام بودم اون خریده. بود ولی دروغه بعدشم بخاطر اون بهم فحش میده و بدترین چیزا رو میگه اخه کی باورش میشه وسایلای ماشین هم برای اون باشه. .
اینم بگم ک داداش خیلی شره و 1سال زندان بوده.
دارم دیوونه مبشم همیشه شوهرم پیامای اونو پاک میکنه تا من نبینم این منو ببشتر بهم میریزه الانم چتد روزه برف اومده و شوهرم نمیتونه بره بیرون ما خیلی باهم خوش بودیم رفتیم برف بازی اومدیم تا اومدیم اونم باز پیام داده بود اقا پوتینو چیکار کردی بده بپوشم.
من خوندم گفتم دیگه چیزی نمیخواد؟ تا اینو گفتم هرچی از دهنش در اومد بهم گفت بدترین فحشارو داد. منم در جواب گفتم هرکس ک باعث دعوامون میشه رو سرطان بگیره گفت تو باعثشی و تورو بگیره. الانم باهم قهریم و هردو خونه ایم تو سکوت. بدی....
خیلی ناراحتم خیلی دارم داغون میشم شما میگین با این مشکلا باید چیکار کنم.
خوب خودش اذیت میکشه پول درمیاره میده بذا بده یه جایی خودش کم میاره
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
پدر مادرش چطورین حرف حساب سرشون میشه یکم برای برادره اخمو تخم کن بفهمه ناراحتی
هیییی خوانوادهه روی اونو زیاد کرده اون داره مارو سوار میشه. کارم از اخم گذشته یه بار گفتم اگ شما مو دارین و سشوار میخوایین خب ما ک دو نفریم بعدشم شوهرم خودش خریده بود حتی مغازه ای رو ک خریده رو میدونم . برگشته بهم جواب میده من سختمه برم از طبقه بالا خونه خاله شسوار اتو بگیرم