2777
2789
عنوان

نوزادم ووزا نميخوابه

139 بازدید | 32 پست

سلام ماماناي عزيز، نوزاد ٤٧ روزم تا ي هفته پيش خوابش تقريبا خوب برد اما الان ي هفتست روزا اصلا نميخوابه شبا ساعت ١يا ٢ ميخوابه مهمولا تا ١٢ ظهر اما ووزا اصلا خواب نداره تا ميخوابونمش ميذارم سرجاش بيدار ميشه شير بش ميدم اروغشم ميگيرم نيم ساعتم نگهش ميدارم ميذارم سرجاش دو دقيقه بعد بيدار ميشه مممكنه ريفلاكس داشته باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دیشب از ی دکتر طب سنتی پرسیدم ک نوزادم خوابش سبکه گفت بدنشو با روغن زیتون چرب کن

شما هم نوزادتون روزا خوابش اينجوريه؟ اخه بچه من شيرم بالا ميارن تو خوابم بيشتر اوقات احساس ميكنم ي چيزي ميخوره 

شما هم نوزادتون روزا خوابش اينجوريه؟ اخه بچه من شيرم بالا ميارن تو خوابم بيشتر اوقات احساس ميكنم ي چ ...

نه من پسرم گاهی اوقات ماسو میکنه شیر حالت پنیری میاره بالا اونم خیلی کم هر دو سه روز ی بار

موقعی هم ک خواب میره زیر سینه اروغشو نمیگیرم چون بیدار میشه میدارم روی تشک ولی به یه طرف پشتش بالش میذارم ک شیر نره تو گلوش

نه من پسرم گاهی اوقات ماسو میکنه شیر حالت پنیری میاره بالا اونم خیلی کم هر دو سه روز ی بار موقعی هم ...

يبار كه برده بودنش دكتر اون موقع خوابش خيلي خوب بود كفتم شير بالا مياره مفت زياد بش شير ميدي ، واقعا هم زياد ميدادم اما الان احساس ميكنم علائمش ريفلكسه اهه روزا اصلا نميخابه ديكه مكه اينكه تو بغل باشه كلافه شدم كمرم بريده 

خب شیر زیاد نده باهاش حرف بزن سرگرمش کن یا پستونکش بده شعر بخون براش

انفد لالايي حفظ كردم و براش خوندم و خودم هم براش شعر كفتم ديكه تاكيخوام شرو كنم با چشاش ميگه مامان تو باز شرو كردي؟😂