2777
2789

من سعی کردم دخالت نکنم...کاش ناراحت نشده باشن چون اصولا سعی میکنم تو تصمیمات بقیه دخالت نکنم به نظرتون تو جمعی که همه دارن اسم انتخاب میکنن برای بچهای بقیه ما چیزی نگیم میگن زشته و حسوده؟چون فقط گفتم هرچی خودتون خواستید 

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😆😆من به دوماد خالم گفتم یا اسم بچت میزاری کامیار  یا دیگع سمت ما پیدات نشه🤣🤣 😁اسم پسرش گ ...

چقدر باحالی شما😂

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
😆😆من به دوماد خالم گفتم یا اسم بچت میزاری کامیار  یا دیگع سمت ما پیدات نشه🤣🤣 😁اسم پسرش گ ...

سامیار و کامیار😍

تهدید های قبل از تو سوتفاهم بود😮🤣

ب جون تو 😂😂و خودم 

داشتم میوه پوست میکندم 😂

یهو جو اساسی منو گرفت چاقو رو عین موشک زدم وسط میوها گفتم ببین آقا کامران یا اسم بچت میزاری کامیار 

یا دیگه نبینمت😁😂😂😂

داماد خالمم ماهه ماه 

غشغش میخندید میگفت هر چه شما امر کنین 

دختر خالمم🙂🙂

خودم 😈😈😈

داماد😌😌