2777
2789
عنوان

اونایی که به چادر اعتقاد دارن یه لحه بیاید سوأل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 69 پست

من بعضی جاها بسته به محیط و شرایط چادر سر میکنم بعضی جاها هم نه ،  چادر از نظر من یه نوع پوششه مثل مانتو ، شنل ، کت دامن و... نه بیشتر نه کمتر . چیزی نیست که بخوام بهش اعتقاد داشته باشم. هر کس هم اختیار داره هر وقت صلاح دید نوع پوشش رو تغییر بده

ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت  باشه !!!  😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا نه به خاطر چادر مردم به خاطر هر چیزی حرف میزنن نمیشه که به حرف مردم زندگی کرد اگه خودت مایلی چادر نپوشی خوب نپوش

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
دوس دارم نظر شما رو هم بدونم اگه میشه پیشنهاد بدید

گلم بنظرم خوبه آدم چادری همیشه چادر سرش باشه.... 

البته من خودم گاهی سخت باشه برام سر نمیکنم😔

مثله وقتی که پالتوی ضخیم بپوشم... 

البته بگم دقت میکنم طوری لباس بپوشم که اصلاً حجم بدنم پیدا نباشه! و فقط گردی صورت و دستها تا مچ پیداست.... 

نه چه اشکالی داره اگه بعدش مانتوهای جلو باز ویا خیلی کوتاه نپوشی وحجابت خوب باشه کسی هم پشت سرت حرف ...

نه رو اینکه بعدش حجابم درسته شک نمیکنم چون تو مجردی هم حجابم مو داشتم تا حالا هم مانتوی جلو باز نداشتم شوهرمم منو بدون چادر قبول کرده بود گفته بود چادر سر کنی بیشتر بهت میاد راحت ترم منم قبول کردم هیچوق مجبورم نکرد الانم اونم همین که میگه بقیه ممکنه یه چیزی بگن وگرنه مشکلی نداره 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

من ۱۳ سال بود چادر میپوشیدم اما چند ماهه که دیگه سر نمیکنم سختمه بیرون که میرم مخصوصا توی زمستونا برام عذاب بود تابستونا خیلی گرمم میشد انگار پتو پیچیده بودم دورم الان خیلی راحتم و هیچ ادمی بهم نگاه بد نکرد خودت حس میکنی چیزی میگن هرکیم حرفی زد به تو چه بگو و خلاص مهم اسایش خودته

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
اره بدم حرف میزنن میگن دیدی اینم زده شد؟ دیدی اینم گذاشت کنار؟ ولی بیخیال بچه کوچیک داری بز ...

آی گفای دقیق از همین جمله میترسم دوس ندارم فکر کنن از چادر زده شدم چون واقعا هم نشدم. فقط چون با بچه سخته مردد شدم همین دوست دارم بیرون میرم با بچه راحت باشم همش نگران چادرم نخوره به جای پاره شه یا کثیف نشه از سرم نیوفته 

حرف که خواهند زد ولی اهمیتی ندین بهش. به هرحال این یه تصمیم شخصیه مثلا من با چادرم مشکلی ندارم و ر ...

بله درسته 

منم از وقتی بچم دنیا اومده و چون خونمون طبقه سوم بدونی اسانسوره چادر  نمیتونم سر کنم . نمیدونم ...

کسی چیزی بهت نگفت ؟دقیقا از این اینجور موقعیت ها خیلی پیش میاد واسم 

کسی چیزی بهت نگفت ؟دقیقا از این اینجور موقعیت ها خیلی پیش میاد واسم 

والا تو روم که چیزی نگفتن بهم . تازه مادرم و مادر شوهرم اینا استقبال هم کردن گفتن خطرناکه چادر زیر پات گیر میکنه یهو و ازین حرفا 

ولی پشتم کسی چیزی گفته یا نه نمیدونم

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
ترکیدم واسه امضات😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا خب😂😂

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.