من از وقتی ازدواج کردم یعنی 5ساله چادر میپوشیدم به نظرتون الان چادر بردارم ولی میخوام مانتویی با حجاب باشم ..زشته ؟؟ پشت سرم حرف میزنن ؟؟من نه نه اینکه چادر قبول نداشته باشما اتفاقا خیل هم دوس دارم و با علاقه سر گذاشتم ولی الان احساس میکنم سختمه چون بچه هم دارم با بچه کوچیک سخته یکم ایندفعه چادرم پاره هم شد به خاط دخترم زمستون هم نمیتونم زیز چادر کاپشنی چیزپشمی بپوشم سخت میشه ..چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟شوهرم میگه اشکال نداره ولی بت حجاب باش مانتوی بلند و اینا مثل مجردیم
ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...😍
من بعضی جاها بسته به محیط و شرایط چادر سر میکنم بعضی جاها هم نه ، چادر از نظر من یه نوع پوششه مثل مانتو ، شنل ، کت دامن و... نه بیشتر نه کمتر . چیزی نیست که بخوام بهش اعتقاد داشته باشم. هر کس هم اختیار داره هر وقت صلاح دید نوع پوشش رو تغییر بده
ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت باشه !!! 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه چه اشکالی داره اگه بعدش مانتوهای جلو باز ویا خیلی کوتاه نپوشی وحجابت خوب باشه کسی هم پشت سرت حرف ...
نه رو اینکه بعدش حجابم درسته شک نمیکنم چون تو مجردی هم حجابم مو داشتم تا حالا هم مانتوی جلو باز نداشتم شوهرمم منو بدون چادر قبول کرده بود گفته بود چادر سر کنی بیشتر بهت میاد راحت ترم منم قبول کردم هیچوق مجبورم نکرد الانم اونم همین که میگه بقیه ممکنه یه چیزی بگن وگرنه مشکلی نداره
من ۱۳ سال بود چادر میپوشیدم اما چند ماهه که دیگه سر نمیکنم سختمه بیرون که میرم مخصوصا توی زمستونا برام عذاب بود تابستونا خیلی گرمم میشد انگار پتو پیچیده بودم دورم الان خیلی راحتم و هیچ ادمی بهم نگاه بد نکرد خودت حس میکنی چیزی میگن هرکیم حرفی زد به تو چه بگو و خلاص مهم اسایش خودته
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
اره بدم حرف میزنن میگن دیدی اینم زده شد؟ دیدی اینم گذاشت کنار؟ ولی بیخیال بچه کوچیک داری بز ...
آی گفای دقیق از همین جمله میترسم دوس ندارم فکر کنن از چادر زده شدم چون واقعا هم نشدم. فقط چون با بچه سخته مردد شدم همین دوست دارم بیرون میرم با بچه راحت باشم همش نگران چادرم نخوره به جای پاره شه یا کثیف نشه از سرم نیوفته