من از وقتی ازدواج کردم یعنی 5ساله چادر میپوشیدم به نظرتون الان چادر بردارم ولی میخوام مانتویی با حجاب باشم ..زشته ؟؟ پشت سرم حرف میزنن ؟؟من نه نه اینکه چادر قبول نداشته باشما اتفاقا خیل هم دوس دارم و با علاقه سر گذاشتم ولی الان احساس میکنم سختمه چون بچه هم دارم با بچه کوچیک سخته یکم ایندفعه چادرم پاره هم شد به خاط دخترم زمستون هم نمیتونم زیز چادر کاپشنی چیزپشمی بپوشم سخت میشه ..چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟شوهرم میگه اشکال نداره ولی بت حجاب باش مانتوی بلند و اینا مثل مجردیم
ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...😍
منم از وقتی بچم دنیا اومده و چون خونمون طبقه سوم بدونی اسانسوره چادر نمیتونم سر کنم . نمیدونم چادرو بگیرم بچمو بگیرم چجوری از پله ها بیام پایین . بچم هی چادرمو میکشید
منم فعلا گذاشتم کنار
خون می چکد از دیده درین کنج صبوری این صبر که من می کنم افشردن جان است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم مانتوهام بدون استثنا بلند تا مچ و ازاده تو تنم از مانتوی جذب بدم میاد گشاد میپوشم و نه بدن نماس نه کوتاهه راحتم بچمو بغل میگیرم
به حرف دیگران کاری نداشته باش ببین چطوری راحتی همون کارو بکن
اولش اگر خجالت میکشی از مانتو و روسری مشکی یا رنگ تیره استفاده کن گشاد و بلند تا معذب نباشی
کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃 سلام دوستان من معلم زبانم 10 ساله یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت. چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست .به صورت مجازی هست آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست. همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم .آموزش شامل گرامر صفر تاصد ۲۰۰۰ لغت کاربردی تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ 200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید. هزینشم میتونیدپایان هر 5 جلسه پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر هزینشم ناقابله کلا 300 تومن که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.
ولی از این مانتوهای بلند خریدم که مسلمونای خارج از کشور میپوشن
هوا خیلی سرد باشه اونو میپوشم با پالتو
یا مثلا باغی جایی بریم چادر نمیزارم ولی حجابم کامله
همه هم به این مدلم عادت کردن .
چون عاشق چادرم نمیتونم بزارمش کنار
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
عیب نداره گلم منم بچه کوچیک دارم دوتا پشت سرهم ولی میخوام چادر عربی بگیرم فردا
نمیتونم تصور کنم که چادرمو بزارم کنار
شماهم تصمیمش با خودت عزیزدلم حجاب واجبه اما چادر اختیاریه
هرجور راحتی عزیز😊😊😊
یاد گرفتم که: ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
منم چادریم وبچه کوچیک دارم چون بابچه اصلا نمیشه چادر نگه داشت براهمین بچه روشوهرم نگه میداره
مردم که حتما حرف میزنن ولی عین خیالتم نباشه لخت نشدی که...مانتو بلندو حجابی باش به حرف مردمم گوش نده
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
منم چادری هستم . عاشق چادرم هستم . چون خودم انتخابش کردم و باهاش واقعا احساس راحتی و ارامش دارم.
بهت توصیه میکنم هر حجابی رو که باهاش ارامش بیشتری داری انتخاب کن چون هرکس تبلیغ چیزی ک خودش هست رو میکنه . تو فقط جوری بپوش که شرمنده خودت و خدات نباشی . همین
میتونید چادر جلابیب بپوشید برا خانم هایی که بچه دارن خیلی مناسبه. میدونید دوست عزیز ساختن یه ساختمون سخت و طولانیه اما خراب کردنش خیلی آسونتره... اعتقادات و حفظ احکام دینی سخته اما از دست دادنش آسونتر. ضمن اینکه بدون چادرم میشه حجاب کامل داشت اما چادر حجاب برتره.
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛