شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
دختره قیافه اصلا نداره ولی باباش خیلی پولدارو کله گندست از همینشم میترسم
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم آبرومون میره واسه شوهرم شاید آبرو مهم نباشه ولی واسه من خیلی خیلی مهمه
عزیز دلم سخته میدونم شوهرت هم یه غلطی کرده مطمئن باش الان خیلی ناراحت و پشیمونه ولی هر کاری یه عاقبتی داره!یا خودت باید ادمش کنی یا اونها!البته اونها اگر شکایت کنن بیشتر دختر هرزه ی خودشون گیره !چون شوهرت که اونو نبرده جایی اون شوهرتو برده خونه پس با رضایت اون بوده
من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا بهم سر بزن حتما https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
واست آبرو مهمه که از این تایپکا میزنی میدونی چیه داری دروغ میگی فک نکن نمیفهمیم،واقعا پر بازدید شدن ...
بخدا قسم به فاطمه زهرا قسم اگه دروغ بگم همین امشب عزیزترین کس زندگیمو از دست بدم کاش میتونستم عکس بفرستم براتون تا باور کنین
خیلی بدی بخدا به روح بابام واقعیت داره به جون عزیزترین کسام واقعیت داره خدا از کمر آدم دروغگ ...
ول کن اینا رو. نمیخواد توجیح کنی. سیمکارت شوهرت به نام کیه؟
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
خیلی بدی بخدا به روح بابام واقعیت داره به جون عزیزترین کسام واقعیت داره خدا از کمر آدم دروغگ ...
من باورت کردم اما ببین خدایی چقدر کارهات غیرمنطقیه که حتی کسی باور نمیکنه! به خودت بیا، تو این شرایط نگران ابرویی؟ آبرو چیه مگه؟ جز اینکه چهارتا ابله بگن وای شوهرش اینکارو کرد یا نکرد، این میشه واسه تو زندگی؟؟
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
الان تو نگران شوهرتی که تبرئه بشه فکر نمیکنی اگه عواقب کارش رو ببینه بهتر باشه؟تو چجوری با این موضوع ...
عزیزم کنار نیومدم دارم همش اشک میریزم غروبم این ماجرا پیش اومد به فاطمه زهرا قسم مامانم مریض شد منم مردم رفتم اون دنیا برگشتم دستم هیچ جا بند نیست نمیدونم اصلا شوهرم کجاست نه زنگ میزنه نه چیزی منم هیچ جوره بهش دسترسی ندارم