شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کنار نیومدم دارم همش اشک میریزم غروبم این ماجرا پیش اومد به فاطمه زهرا قسم مامانم مریض شد منم ...
عزیزم اونو ولش کن ، مردی که رفته با دختر ۱۵ ساله!!! اگه کشور دیگه ای بود به جرم کودک آزاری میگرفتنش، به فکر خودت باش
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه
خدا نکنه آخه واسم غیر قابل باوره یعنی شوهرت آشکارا بهت خیانت میکنه سرم سوت میکشه بخدا
ببین حالا من تو چه حالیم بخدا اگه مامانم نبود خودمو راحت میکردم چون دلم تیکه تیکه شده شوهرم با کسی بهم خیانت کرده که انگشت کوچیکه منم نمیشه
شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم کسی را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟ فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
خدا نکنه آخه واسم غیر قابل باوره یعنی شوهرت آشکارا بهت خیانت میکنه سرم سوت میکشه بخدا
من دیدم نمونه این خانموکه همه چیزو به خاطر آبرو ندیده میگیرن.
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
ببین حالا من تو چه حالیم بخدا اگه مامانم نبود خودمو راحت میکردم چون دلم تیکه تیکه شده شوهرم با کسی ب ...
دختره رومیشناسی؟
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
طفلی داره درد دل میکنه. شاید کسی بتونه راهنمایی کنه