2777
2789
عنوان

گوشیش جا مونده میتونن ازش شکایت کنن که با دخترشون تو خونه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 161 پست
بخدا قسم به فاطمه زهرا قسم اگه دروغ بگم همین امشب عزیزترین کس زندگیمو از دست بدم کاش میتونستم عکس بف ...

خدا نکنه آخه واسم غیر قابل باوره یعنی شوهرت آشکارا بهت خیانت میکنه سرم سوت میکشه بخدا 

احترام برای کسایی هست که لایقش هستد                نه طالبش😏
دقیقا. واسه ترویج دادن و عادی شدن این موضوعات این حرفارو میزنن

ایشالا خیانت نبینی اما گاهی ادما تو بضی شرایط ب سادگی نمیتونن ب طلاق فک کنن مجبورن کنار بیان فرمراوش کنن وببخشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کنار نیومدم دارم همش اشک میریزم غروبم این ماجرا پیش اومد به فاطمه زهرا قسم مامانم مریض شد منم ...

عزیزم اونو ولش کن ، مردی که رفته با دختر ۱۵ ساله!!! اگه کشور دیگه ای بود به جرم کودک آزاری میگرفتنش، به فکر خودت باش

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
تهران دختره 15،16 شوهرم 30 دختره قیافه اصلا نداره ولی باباش خیلی پولدارو کله گندست از همینشم میتر ...

۱۵.۱۶با مرد زنداررررر😐😐😐😐😐

تو چند سالته

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...
اونم میگه نمیکنم! بعدش چی؟ راهی داره بازم؟

چوم والا، ، از این نامردا بعید نیست،  شايدم عقدش کرد...،تا ازش شکایت نشه،،  بعد اون دختر الان سالمه؟؟بايد ديد شرایط چی پیش مياره واسشون هر چیزی ممکنه... 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
خدا نکنه آخه واسم غیر قابل باوره یعنی شوهرت آشکارا بهت خیانت میکنه سرم سوت میکشه بخدا 

ببین حالا من تو چه حالیم بخدا اگه مامانم نبود خودمو راحت میکردم چون دلم تیکه تیکه شده شوهرم با کسی بهم خیانت کرده که انگشت کوچیکه منم نمیشه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

من دیدم نمونه این خانمو‌که همه چیزو به خاطر آبرو ندیده میگیرن. 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
ایشالا خیانت نبینی اما گاهی ادما تو بضی شرایط ب سادگی نمیتونن ب طلاق فک کنن مجبورن کنار بیان فرمراوش ...

میدونم اینارو هرکسی شرایط خودشو داره، من میگم اینجا گفتنشون چیه آخه....

ایشالا خیانت نبینی اما گاهی ادما تو بضی شرایط ب سادگی نمیتونن ب طلاق فک کنن مجبورن کنار بیان فرمراوش ...

قضیه بخشش نیس داره برا تبرعه شدن کسیکه بهش خیانت کرده تلاش میکنع 

اخه ادم حداقل اگ طلاق نگیره ولی تاعمر داره نفرت پیدامیکنه

ببخشید ک ریپلای کردم

🖤

ببین حالا من تو چه حالیم بخدا اگه مامانم نبود خودمو راحت میکردم چون دلم تیکه تیکه شده شوهرم با کسی ب ...

دختره رو‌میشناسی؟

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
عزیز دلم سخته میدونم شوهرت هم یه غلطی کرده مطمئن باش الان خیلی ناراحت و پشیمونه ولی هر کاری یه عاقبت ...

سن دختره پونزده سال ایناهس استارتر خودش الان گفت خب پونزده ساله که هرزه نمیشه 

بعدشم زیر هجده سال هر کاری هم بکنن ندان نمیرن 

شلاق که اصلاً نمیخورن اونا اگه شکایت کنن شوهراستارتر ضررمیکنه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
میدونم اینارو هرکسی شرایط خودشو داره، من میگم اینجا گفتنشون چیه آخه....

طفلی داره درد دل میکنه. شاید کسی بتونه راهنمایی کنه