2777
2789
عنوان

گوشیش جا مونده میتونن ازش شکایت کنن که با دخترشون تو خونه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 161 پست
خب بزار شکایت کنن!باید شوهرت ادم بشه

عزیزم آبرومون میره واسه شوهرم شاید آبرو مهم نباشه ولی واسه من خیلی خیلی مهمه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید مراقب میبود دیگه 

خالام باید تاوانشو بده 

همسایه ما یه روز اومده بود خونه دید پسر نشسته در حالت راااحت! همونجوری دنبالش کرده بود تو خیاط و با کمربند میزدش همه م از پنجره نگاه میکردن 

سریعم دختره رو داد به یکی دیگه

گوشی کجا جامونده؟

گوشی رو دختره برداشته؟

یاتوخونه جامونده؟

اگه توخونه جامونده که دست پلیس میوفته راحت

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم تاپیک قبلیمو الکی ترکوندن اونجا قضیه رو گفتم شوهرم با ی دختره رابطه داشت دختره هم مجرده  ...

دختره کجاس؟

چند سالشه شوهرت و دختره

و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد...
شاید شکایت نکنند اصلا( به خاطر آبروی نداشته ی دخترشون)،  و بگن باید عقدش کنه،  و قال قضیه ...

اونم میگه نمیکنم! بعدش چی؟ راهی داره بازم؟

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
انشالله همین اتفاق تو واقعیت برات بیفته

خیلی بدی بخدا

به روح بابام واقعیت داره به جون عزیزترین کسام واقعیت داره 

خدا از کمر آدم دروغگو بزنه 

من اونقد بدبختم که فک میکنی من دارم دروغ میگم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

عزیزم چه خانم با شخصیتی هستین خدا خودش کمکت کنه و بهت در کنار همچین مردی صبر بده 

بخدا حیف خانمی شما ک همچین مرد بی لیاقتی کنارتون اصلا موندم با چه رویی به شما خیانت کرده واقعا متاسف شدم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

برای شما طلاق مهمترباشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
انشالله همین اتفاق تو واقعیت برات بیفته

😳😳😳 مگه واقعی نیست؟ از کجا میدونید؟

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت