2777
2789
عنوان

حسرت به دل ماندم

211 بازدید | 13 پست
امشب هر بار پسرمو بغل میکنم بوسش میکنم قلبم درد میگیره....... دلم میسوزه که امشب آب رو تو کربلا آزاد کردن اما علی اصغر نبود. خانم رباب امشب شیر داره ولی علی کوچولوش دیگه رفته دیگه فایده نداره حسرت به دل ماندم مرا مادر نگفتی رفتی! مواظب باش ..........................
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرمله هیر نبینی که گلم نارس بود چیدنش تیر نمیخواست نسیمی بس بود
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
امشب هر بار پسرمو بغل میکنم هر بار شیر میخوره قلبم آتیش میگیره..... اگر گهواره را پس داده بودند دلش خوش بود با طفلی خیالی
خدا به حق حضرت علی اصغر هیچ مادری رو با داغ بچش امتحان نکنه.
عزیزم...انشاالله خیلی التماس دعا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم الهی که سال دیگه تماااام منتظرا به خصوص منتظرا این این سایت دامنشون سبز بشه نی نی هاشونو ببوسن و همین حس رو درک کنن. خدایا به خون حضرت علی اصغر که به زمین برنگشت به منتظرا به همین زودی نی نی بده