2777
2789
الان میریزن اینجا تا بهت ثابت کنند اینجوری نیست.وای من شاغلم شوهرم نمیده پول یا اگه میده کم مثلا امر ...

منکه همه چیمو خودم میخرم..... حتی برا پسرمم چیزی بخوام خودم میخرم.. وسایل خونه هم خودم میخرم.... خوراکی هم برم بیرون چیزی بخوام خودم میخرم ... 😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه همه چیمو خودم میخرم..... حتی برا پسرمم چیزی بخوام خودم میخرم.. وسایل خونه هم خودم میخرم.... خور ...

خب چرا همچین کاری میگنی عزیزم من شاغل نیستم ولی اگه بودم همچین کاری نمیکردم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
منکه همه چیمو خودم میخرم..... حتی برا پسرمم چیزی بخوام خودم میخرم.. وسایل خونه هم خودم میخرم.... خور ...

عزیزم منم همینجوریم میگم که خیلی کم میده پول ولی بیخیال شدم بجاش منم هرچی دلم بخاد میخرم ولی بازم حرص میخوره میگه پولاتو خرج نکن🙄

عزیزم منم همینجوریم میگم که خیلی کم میده پول ولی بیخیال شدم بجاش منم هرچی دلم بخاد میخرم ولی بازم حر ...

افسردگی گرفتم .... نه به خاطر خرج کردن پولام تو زندگی... به خاطر اینکه دوس داشتم موظف میبود

افسردگی گرفتم .... نه به خاطر خرج کردن پولام تو زندگی... به خاطر اینکه دوس داشتم موظف میبود

خوب گلم خودت باید از اول عادتش میدادی که خرج کنه حتی کم.الانم میتونی این کارو انجام بدی حداقل بهش بگو برا خونه و پسرت چیزی بخره.ولی اگه شوهرت قدر شناسه اشکال نداره به نظرم.

خوب گلم خودت باید از اول عادتش میدادی که خرج کنه حتی کم.الانم میتونی این کارو انجام بدی حداقل بهش بگ ...

قدر شناس کجا بود..... میگه مگه برا من کار میکنی? برا خودته.... میگم حداقلش از تو پول نمیگیرم این یعنی به تو لطف میشه.... خیلی نفهمه... فقط بابای پسرمه همین... حتی رابطه جنسی هم نداریم خیلی کم شاید ماهی یه بار

قدر شناس کجا بود..... میگه مگه برا من کار میکنی? برا خودته.... میگم حداقلش از تو پول نمیگیرم این یعن ...

عزیرم شوهر منم همینه تازه پروتر ولی چه میشه کرد من که فقط تحمل میکنم به خاطر پسرم.