2777
2789

واااا کی میگه انفاقا اینطوری اصلا نیس ...مردا روی اینجور خانم های مستقل حس افتخار و سربلندی دارن و اینکه تو زندکی بیشتر کنارشون هستن و من که همسرم اینطوریه و تمام زنان شاغلی که میشناسن دیدم که همسرشون یطور دیگه روشون حساب میکنن و انگار باعث افتخارشون هس اینو میشه از نگاه مردایی که زناشون شاغله خوند و دید

واااا کی میگه انفاقا اینطوری اصلا نیس ...مردا روی اینجور خانم های مستقل حس افتخار و سربلندی دارن و ا ...

اره مال من بیشتر دست پیش میگیره پس نیوفته از بس مغروره و پر مدعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر شناس کجا بود..... میگه مگه برا من کار میکنی? برا خودته.... میگم حداقلش از تو پول نمیگیرم این یعن ...

گلم مشکلت فک میکنم کمی گسترده شده بیشتر افسردگیت هم بخاطر نداشتن ارتباط عاطفی و جنسی هس که بینتون سردی اورده و شاید همسرت افتاده روی لج باشما و این مشکل اگه حل نشه خدایی نکرده ممکنه کارتون به جاهای باریک بکشه بهتره با ی مشاور قهار صحبت کنی و مشکلت رو ریشه ای حل کنی 

اره مال من بیشتر دست پیش میگیره پس نیوفته از بس مغروره و پر مدعا

چی بگم گلم من نظرم اینه مردا و بچه ها یحور هستن و همیشه اماده تربیت شدن هستن یکم لازمه روش کار کنی چون از نظر روانشناسی همه انسانها دو دوره تربیتی دارن قبل ازدواج و بعد ازدواج پس بهتره ی روش سازتده رو پیش بگیری انشالا حل میشه مشکلاتت گلم