2777
2789
عنوان

درس و بچه

164 بازدید | 33 پست

سلام

خانم های محترم کیا با وجود اينکه بچه دارن درس ميخونن دانشگاه میرن یه رشته خوب میخونن منظور  دندانپزشکی یا حالا یه رشته خوب میخونن... من استرس دارم سر این موضوع...لطفا کمکم کنيد

من ميخام دندون قبول شم اگرهم نشد رشته های پیراپزشکی بعدشم ۲۵ سال دارم ميخام تو دوران دانشجویی بچه بیارم چون نمیتونم بچه آوردن رو به تأخیر بندازم میترسم مشکلی پیش بیاد ....از یه طرف هم ميخام درس بخونم دستم تو جیب خودم باشه ...کسی بوده حالا خودتون یا تو اطرافیان تو دوران دانشجویی حامله بشه و بعدش مرخصی بگیره و بعدش باز ادامه دانشگاهش...و شرايطش چطور بود؟  لطفا کامل توضیح بدین؟ روحيم خرابه انگیزم هم کم شده...

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰

من‌پیام‌نورمیرم‌میخام‌بچه بیارم‌خب واسه من عیرحضوریه اجباری ب کلاس نیس راحتم

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون روز یه خانم همینجا میگفت پزشکی میخونه و قصد بچه دار شدن رو هم داره 

اگه کمکت بکنن حتما چرا که نه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
یا بچه یا درس هر دو باهم سخته هم بچه آسیب روحی میبینه هم شما اذیت میشی

من تنبلی‌ دارم نمیتونم به تعویق بندازم...از یه طرف هم به خاطر مسئله مالی واقعا باید بخونم

من 2تا بچه کوچیک دارم

دارم درس های دبیرستان رو میخونم

منم قصدم رشته ی پزشکی هست ولی عاشق دندان هستم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اون روز یه خانم همینجا میگفت پزشکی میخونه و قصد بچه دار شدن رو هم داره  اگه کمکت بکنن حتما چرا ...

واقعا ترم چن بود؟

عزيزم من دندانپزشك هستم 

توي دوران تحصيلم ٣ دفعه باردار شدم و زايمان كردم .خيلي سخت بود و به نظر نشدني ميومد . اصلا راحت نيست وقتي مجبوري با اون حال ساعت ها سرپا وايسي براي يه امتحان عملي يا حتي يه يه امتحان شفاهي ساده . البته قطعا همكلاسي ها و استادها خيلي مراقبت هستن ولي خب بازم سخته . وقتي همه راحت ٥ صبح بيدارميشن و براي امتحان اِندو ساعت ٦ آماده ميشن ، شما به زور بايد خودت رو تكون بدي و به هزار تا دردسر خودتو برسوني به كلاس و امتحان . بيمارستان رفتن كه ديگه هيچي.... ولي خب شدنيه 

واقعا ترم چن بود؟

نمیدونم

منم کنکور دارم و پزشکی میخوام و فکر میکنم بتونم مدیریت کنم اگه کسی کمکم کنه

پزشکی این همه سال طول میکشه ینی اونایی که میخونن تا اتمام درسشان بچه دار نمیشن؟!

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
عزيزم من دندانپزشك هستم  توي دوران تحصيلم ٣ دفعه باردار شدم و زايمان كردم .خيلي سخت بود و به ن ...

شما مهاجرت کردید؟؟؟ کدوم کشور؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزيزم من دندانپزشك هستم  توي دوران تحصيلم ٣ دفعه باردار شدم و زايمان كردم .خيلي سخت بود و به ن ...

عزیزم درخواست دوستی بدم قبول ميکني؟

بله عزيزم انگليس 

چه خوب

موفق باشید 

همون جا ادامه دادید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن