2777
2789
عنوان

درس و بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم پرستاریه،ترم چهار باردار شدم،ترم پنج دنیا اومد،ترم شیش مرخصی گرفتم الان ترم هشتم

اگه کسی باشع کمکت بده آره مشکلی نیس ولی اگه مثل من تنهایی خب یکم سخته ولی باز میشه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

در هرصورت منم نمبخوام پرستار بمونم میخوام دوباره کنکور بدم

میدونی،توانشو پیدا میکنی،الان بچه های مجرد ما انرژیشون خیلی کمتر از متاهلاست،من تازه رسیدم خونه از بیمارستان و الان باید وایسم کلی کار انجام بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من رشتم پرستاریه،ترم چهار باردار شدم،ترم پنج دنیا اومد،ترم شیش مرخصی گرفتم الان ترم هشتم اگه کسی با ...

آخه من امسال قبول شم به لطف خدا ميخام باردارشم برا ترم ۳ مرخصی بگیرم ...چون میترسم بچه آوردن رو به تعویق بندازم بعدها مشکلی پیش بياد

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
آخه من امسال قبول شم به لطف خدا ميخام باردارشم برا ترم ۳ مرخصی بگیرم ...چون میترسم بچه آوردن رو به ت ...

به نظر من انطورم که میگن سخخخخخت نیست،البته رشته دندانم قطعا تلاش بیشتری میخواد دوران دانشجویی ولی اکثر استادا همکاری میکنن

کسیو داری گاهی کمک حالت باشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من انطورم که میگن سخخخخخت نیست،البته رشته دندانم قطعا تلاش بیشتری میخواد دوران دانشجویی ولی ا ...

آره بابا همچین گفته سخته خيلي روحيمو باختم ...از یه طرف هم بچه برام مهمه..از ی طرف هم پول و درس خوندن  مهمه ميخام بخونم پول دربيارم مسئله مالی دیوونم کرده بخدا...دیگه مجبورم به خاطر راحتي چن سال بعد سختی این دو سه سال رو به جون بخرم

منم یہ پسردارم۲۱ماھہ الانم باردارم ولی دارم میخونم واسہ کنکور خوب ھم جلورفتم نمیدونم چ حکمتیہ من تامیخوام بخونم واسہ کنکور بردارمیشم قبلن رادیولوژی قبول شدم بخاطرپسرم دلم نیومدبرم اماایندفعہ دیگہ کوتاہ نمیام

منم یہ پسردارم۲۱ماھہ الانم باردارم ولی دارم میخونم واسہ کنکور خوب ھم جلورفتم نمیدونم چ حکمتیہ من تام ...

روز ی چن ساعت میتونی؟ صب چن بیدار میشی؟ بچه دو ساله ميزاره آدم درس بخونه؟

من رشتم پرستاریه،ترم چهار باردار شدم،ترم پنج دنیا اومد،ترم شیش مرخصی گرفتم الان ترم هشتم اگه کسی با ...

الان چه کسی کمک می کنه؟ الان ميري دانشگاه کی بچه رو نگه ميداره؟

منم یہ پسردارم۲۱ماھہ الانم باردارم ولی دارم میخونم واسہ کنکور خوب ھم جلورفتم نمیدونم چ حکمتیہ من تام ...

بسلامتی بخونی و نی نی هم بسلامتی به دنیا بياد

الان چه کسی کمک می کنه؟ الان ميري دانشگاه کی بچه رو نگه ميداره؟

من که هیشکیو ندارم،کلا دست تنهام،الان دخترم دو سال و سه ماهشه میزارمش مهد

1
5
10
15
20
25
30
35
40