2777
2789
عنوان

بابام الان از خونه فرار کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 62 پست
یه روزکه حالش خوبه ومیتونیدباهاش بانرمی صحبت کنید ببینیدچی ناراحتش میکنه مطمئنامشکلی هست که آزارش ...

رفتم به خدا .. با خودشم حرف زدم ، وقتایی که خوبه خیلی خوبه و راجبه این چیزا حرف نمیزنه یا قهر میکنه ..‌مانانم قهرای بدی هم داره که هممون اذیت میشیم .. همش یرای خودش غذا میپزه و بهمون محل نمیده و حواب نمیده و نگاهمونم نمیکنه .. تازه با بابام بدتر رفتار میکنه ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
من ۲۶ سالمه تازه چن ماهه عقد کردم ..

سرتو بده به زندگی خودت 

هنوز زندگی تشکیل ندادی که از پیچ راه سر دربیاری 

طرف هیچ کدومو نگیر 

فقط وقتی بابات خوبه بهش بگو مامان خیلی دوستت داره بیخودی عصبانی میشه 

وقتی مامانت حالش خوبه بگو بابا خیلی دوستت داره ها مامان 

اینجوری به مرور رابطه شون خوب میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری نگو مادرته گناه داره حرفت درسته واقعا بعضی وقتا ادم از دعوا ها کلافه میشه ولی یکم باهش صحبت ...

مشکل نداره .. الکی گیر میده .. به خدا الکی .. مثلا سر اینکه چرا برادرم میخواد بره مسافرت با بابام دعوا میکنه یا سر اینکه چرا بابام گفته که نوه ی خواهرش سی دی ها رو خراب میکنه ، یا سر اینکه مثلا من بش بگم این روسری بت نمیاد که بری بیرون باهاش .. یا مثلا سر هر چیز کوچیک دیگه ای .. 

سرتو بده به زندگی خودت  هنوز زندگی تشکیل ندادی که از پیچ راه سر دربیاری  طرف هیچ کدومو ن ...

نمیدونم والا .. قبلا که بچه تر بودم ازین کارا کردم .. بعصی اوقات روابط شون عاشقاته ست ولی خب اکثر اوقاتم مامانم ظالمانه بر خورد میکنه .. به خدا همش ترس اینو دارم که نکنه بابام بخوابه و دیگه بیدار نشه .. به خدا الان که دارم اینو مینویسم گریه م گرفته ..  بابام خیلی پیر و شکسته شده ..  

مشکل نداره .. الکی گیر میده .. به خدا الکی .. مثلا سر اینکه چرا برادرم میخواد بره مسافرت با بابام دع ...

زنها عاشق اینن که بفهمن شوهرشون عاشقشونه 

برای همین است روشو پیشنهاد دادم 

امتحان کن 

به مرور مامانت آروم میشه و میفهمه شوهرش عاشقشه و کمتر حزص میخوره سر چیزهای الکی

نمیدونم والا .. قبلا که بچه تر بودم ازین کارا کردم .. بعصی اوقات روابط شون عاشقاته ست ولی خب اکثر او ...

خودتو لوس کن براش بگو بابایی من که عاشقتم هیچییمامان هم عاشقته 

بهش بگو بابا زنها از عشقشونه که حساس میشن و گیر میدن تو این مواقع مامانو بغل کنی و ببوسی سریع آروم میشه 

مشکل نداره .. الکی گیر میده .. به خدا الکی .. مثلا سر اینکه چرا برادرم میخواد بره مسافرت با بابام دع ...

خب همین اینا مشکله دیگه مادرت با شما ها مشکل نداره

احتمالا خیلی حساس و خودرای هست

نباید باهش بحث کنید جلوی روش بگین باشه هر چی تو بگی 

یه مدت به حرفش گوش بدید بهتر میشه

رفتم به خدا .. با خودشم حرف زدم ، وقتایی که خوبه خیلی خوبه و راجبه این چیزا حرف نمیزنه یا قهر میکنه ...

پس راهی نمیمونه بایه روانشناس یاروانپزشک صحبت کنید

قطعاخودش ازهمه بیشتراذیت میشه

فقط عزیزم احترامش رودرهرصورتی نگهدار

ان شاءالله خودت مادرمیشی متوجه میشی حتی نمیشه یه شب دردورنج دوران بارداری وشب نخوابی هاوووومادرروجبران کرد

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
شاید مشکلی بینشونه ک مادرت داره این وسط عذاب میکشه ...و شما نمیدونید  فکرمیکنید مادرتون مشکل دا ...

نمیدونم .. فکر نکنم .. اخه مامانم اونقدر خویشتن دار نیست و توی داد و بیداد هاشم همه چیو راحت میگه و کلی نفرین میکنه و زندگی بابامو یا منو داداشامو میریزه و میگه ..

پس راهی نمیمونه بایه روانشناس یاروانپزشک صحبت کنید قطعاخودش ازهمه بیشتراذیت میشه فقط عزیزم احترامش ...

درسته حرفتون .. من خودمو با همین حرفا نگه داشتم .. 

نمیدونم والا .. قبلا که بچه تر بودم ازین کارا کردم .. بعصی اوقات روابط شون عاشقاته ست ولی خب اکثر او ...

هوای بابات داشته باش خیلی

انشاالله مشکلت حل بشه خیلی سخته دعوای پدر و مادر آدم نمی دونه طرف کیو بگیره و چکار بکنه که آرامش برقرار بشه ،باید نگران هر دو طرف بود