2777
2789
عنوان

بابام الان از خونه فرار کرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 62 پست
مامانت چه ماهی بدنیا اومده ؟؟؟

تو شناسنامه ش شهریوره .. البته تازگیا فامیلا میگن فروردینیه .. نمیدونم والا .. من همیشه تولد شهریورو بداش گرفتم .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی همیشه همین بوده خواهر .. آخر میدونم که سکته میکنمو میمیرم ..  

شایدیه چیزی مادرت رواذیت میکنه

مثلا رفتاری درگذشته باباتون یاناملایمات وعقده هایی که روی هم تلمبارشده

حتماببریدش روانپزشک

داروبخوره کنترل میشه

تقصیرخودش نیست 

درکش کنید

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
با مامانت صحبت کن و آرومش کن  بعضی وقتا یه سری مسائل بین یک زن و شوهر هست که بچه ها خبر ندارن ...

من اصلا بلد نیستم آرومش کنم .. ازش میترسم خواهر .. قلبم از سینه میخودد بپرا وقتی صدای داد و بیداد های الکیشو میشنوم .. گامانم از دست منم ناراحت بشه ، بابامو اذیت میکنه .. به نظرم خیلی بی رحمه ..  خدا منو ببخشه ولی واقعا یه وقتایی از مادرم بدم میاد و حس میکنم متنفرم ازش .. 

شایدیه چیزی مادرت رواذیت میکنه مثل رفتاری ورگذشته باباتون یاناملایمان وعقده هایی که روی هم تلمبارشد ...

اره همش به خودم میگمدست خودش نیست .. 

اخه نمیاد که .. قبلا تلاشمو کردم ولی نمیره .. خودشم تحصیلکرده ست و زیاد کسیو قبول نداره .. مامانم ازوناست کا واسه همه تصمیم میگیره و هیشکی حق نداره چیزی بش بگه ..

از بچگی همیشه همین بوده خواهر .. آخر میدونم که سکته میکنمو میمیرم .. 

خدا نکنه...به دلت بد راه نده...خدا بزرگتر از اونیه ک فکرشو میکنی....دیروز خونه دوستم بودم همکلاسی بودیم سال ۸۹دبیرستان ...پسر خالش اونجا بود....۷سال از من کوچیک تره...واز اون موقع من باخاله ها و دایی های دوستم آشنا شدم.....بحث زندگی افتاد....پسر خالش گفت یه خانومی هست یه دختر داره ۱۶ سالشه کرو لاله....و زده ۲ سال پیش باردار شد و شوهرش تواون حین ولشون کرد رفت....تا زنه فهمید ۳قلو#  باردارههههه....گفت الان بچه ها ۸_۹ماهشون فک کنه..گفت نون واسه خوردن هم ندارن ....مردم بهشون لباس میدن..ببین ادما چه مشکلاتی دارن؟؟؟پس خدا رو شکر و برای اینجور ادما هم دعا کن تا خدا هم ب خودت هم به اونا کمک کنه....و مشکلاتت رو حل کنه....ناامید نشو

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
خدا نکنه...به دلت بد راه نده...خدا بزرگتر از اونیه ک فکرشو میکنی....دیروز خونه دوستم بودم همکلاسی بو ...

ان شاءالله ولی دلم برای بابام میسوزه تو این سرما رفته بیرون .. جایی ام نداره بره اول صبحی .. بازنشست شده تازه خیر سرش .. 

اره همش به خودم میگمدست خودش نیست ..  اخه نمیاد که .. قبلا تلاشمو کردم ولی نمیره .. خودشم تحصی ...

یه روزکه حالش خوبه ومیتونیدباهاش بانرمی صحبت کنید

ببینیدچی ناراحتش میکنه

مطمئنامشکلی هست که آزارش میده

اگه نشدخودتون به مشاوریاروانپزشک مراجعه کنیداوناحتماراهی برای نجات ازاین وضعیت بهتون نشون میدن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
ان شاءالله ولی دلم برای بابام میسوزه تو این سرما رفته بیرون .. جایی ام نداره بره اول صبحی .. بازنشست ...

خدا بزرگه....ناامیدنشو....دعاشون کن و بسپردست خدا#  

همین#

مگه خدا الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدابزرگه.....جواب همه بنده هاشو میده
من اصلا بلد نیستم آرومش کنم .. ازش میترسم خواهر .. قلبم از سینه میخودد بپرا وقتی صدای داد و بیداد ها ...

اینطوری نگو مادرته گناه داره

حرفت درسته واقعا بعضی وقتا ادم از دعوا ها کلافه میشه ولی یکم باهش صحبت کن ببین مشکلش چیه اگر نیاز به مشاوره داره ببرینش اینطوری مادرت خودش این وسط بیشترین حرصو ناراحتی داره تحمل میکنه