2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
من ک اصلا دیونه شدم بخدا آخرین باری ک از ته دل خندیدمو یادم نیست....

قربونت بشم 

چقدر تو مظلومي

من همين لحظه از ته قلبم برات دعا كردم 

منم ٢١ و نيم سالمه خيلييييي سختي كشيدم همه چي توي نامزدي كوفتيم ديدم و دقيقا مث تو خانوادم پشتم نيستن و نميتونم هيچ كاري بكنم، توام برا من دعا كن...

و اينكه يه چيزي ك دل منو هميشه اروم كرده اميد به خدا بوده توام امتحان كن تو سختيات اروم ميشي 

استارتر یه دوست دارم اینقدر توی زندگیش زجر میکشه هر راهنمایی هم میکنم همش میگه نمیشه انگار فقط میخواد انرژی منفیش رو خالی کنه .. عزیزم سنی نداری ، قوی باش بجنگ ، نترس از هیچ احدی نترس ببین من جات بودم جدا مبشدم ، زندگی که با خفت و خواری باشه نمیخوام .. یه مقدار پول جمع کن برو دنبال زندگیت برو سر کار دستت تو جیب خودت باشه ، خانواده ت پشتت نیستن خب نباشن اصلا مهم نیس ، پول جمع کن و زندکیتو بساز .. تا کی میخوای بترسی .. غیرت داشته باش نزار بهت ظلم کنن نزار بهت زور بگن تو هنوز بیست ساله ت هم نشده ، خواهش میکنم صحبت هامو جدی بگیر .. من خدارو شاهد میگیرم هیچ وقت به کسی نگفتم جدا شو ولی به شما میگم چون داره ذره ذره آبت میکنه و زندگی رو واست زهر کرده و خانواده ت هم پشتت نیستن .. خواهشا به حرفام فکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گفتم ولی بارم تاکید میکنم  بیشعور تویی  بیشعور خودتی

بیشعور منم!!ولی ب راهنمایی ک دوستان کردن احتیاج دارم کاری نکنید اینجا بترکه

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

[QUOTE=123394741]چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...[/QUOTE وای خوبی تو ؟؟؟؟؟؟این همممممهههههههه عقده از کجات دراومده 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

فعلا ک مدرسه میرم  این دوره کسی زوری ازدواج نمیکنه.. من مجبور بودم میخاستم از خونه مادری راحت ...

اسی تاپیکتو قفل کن که نترکه راهنمایی بچه ها رو بخونی بعدشم به شوهرت بگو نمیشه چن روز سر زن زائو آوار شیم گناه داره میخاد راحت باشه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

استارتر یه دوست دارم اینقدر توی زندگیش زجر میکشه هر راهنمایی هم میکنم همش میگه نمیشه انگار فقط میخوا ...

اونم از دست شوهر و خانواده شوهرش میکشهه؟

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
منم پماد و مولتی ویتامین میخورم خوب میشه باز از اول

عناب رو هر شب قبل از خواب بخور 

متاسفانه اگزما یه بیماری ادامه داره

وباید تا آخر رعایت کنی

گردوخاک و مواد شوینده و حتی ببخشید پی پی هم پوستو تحریک میکنه

بمون توخونه ات هیجام نرو باهاش نه خونه مادرش نه برادرش بگو برو بچسب به مامان جونت اگه اون مامانته منم مامان بچه هات میشم بزار قهرکنه بره بابا راحت تری دوری ودوستی خودت برا خودت زندگی کن

من کورتون ترکیبی سالهاست هرروز میزنم اما مگه نشنیدی اگزما درمان نداره متاسفانه🥺

عزیزم منم اگزما داشتم رعایت کردم خوب شدم.. دستم جوری بود ک حتی خون میومد.. بارعایت کردن خوب میشه همه کاری هم میکنم یهو باز تا بخواب داعونتربشه بهش میرسم 🤪

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔