2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست
فدات خیلی سعی کردم دیگ خستم کرده قبلنا میگفتم درستش میکنم دوساله از پسش برنمیام فوق العاده بچه مام ...

عزیزم مبشه ها با صبر و تلاش... سهی کن کم نیاری فقط باید جوری باشوهرت رفتار کنی ب طرفت کشیده بشه جذبش کن با محبت زیادت. ی نکنه سعی نکن از مادرشوهرت پیش شوهرت بد بگی چون اوصاع بدتر میشه یکم خوبیهاشو بگو منم این موردو داشتم ولی هی بدشو بگی و ناله کنی  ب سمت مادرش بیشتر کشیده میشه و میگه پس حرف مادرم درسته تا میتونی غیبت خانوادشو نکن الکی هم شده خوبیهاشون رو بگو خوبی ندیدی الکی بگو نمیدونی لین کار چقدر بهت کمک میکنه حتما امتحان کن 🙏

ابن تجربه خودمه 

خانمی تو موفق میشی بخودت انرژی مثبت بده 😍

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیرم برات ناراحتم دلم میخواد میایی بگی اوصاع بهتر شده 🙏🙏🙏

نظر تمام دوستان راهنمایی هاشون عالی بوده هر روز بخونشون و باخودت تکرار کن 

تو دختر فوق العاده قوی و پرانرژی هستی موفق میشی 😍😍😍😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم تو سرچ تا لینکش بفرستم برات باورت میشه دیدم ترکیده؟ الان تو شوکم 😞

چرا ترکیده بود منم رفتم ترکیده😢

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
عزیرم برات ناراحتم دلم میخواد میایی بگی اوصاع بهتر شده 🙏🙏🙏 نظر تمام دوستان راهنمایی هاشون عالی ب ...

فدای تو بشم 

واقعا از همشون ممنونم مثل خواهر راهنمایی کردن 

همشونو هر روز مرور میکنم و دعا گویی  همتون هستم❤❤❤❤❤

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

عزیزم چرا حقارت 

تو پشتت به خدا گرم باشه 

اگه مذهبی هستی رابطه تو با اهل بیت و قران نزدیک تر کن این بهت اهتماد به نفس زیادی میده شک نکن 

یه هنر یاد بگیر انجام بده بهت اعتماد به نفس و تمرکز فکر میده حتی اگه شده یه قلاب و یه کلاف بگیری یه دستکش ببافی 

به خودت برس و شیک تمیز باش 

یه کتاب یا مجله با خودت تو جمع ببر که سرتو گرم کنه 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
اگزما گفتی دلم خون شد.منم دارمو میدونم چی میکشی😩😩😩

سلام شما برای اگزمای دستتون چیکار میکنید 

پماد یا دارو چی استفاده میکنید

من پماد کلوبتازول میزنم خوبه ولی هنوز کامل نرفتن دونه های دستم

دکترم چندبار رفتم ولی باز این دونه های دستم برمیگردن 

بشدت به گوجه حساسیت نشون میده دستم

میشه بگید شما چه کار میکنید برای اگزمای دسستون

عزیزم منم اگزما داشتم رعایت کردم خوب شدم.. دستم جوری بود ک حتی خون میومد.. بارعایت کردن خوب میشه همه ...

چجوری توروخدا بیشتر برام توضیح بده چیکارا کردی و میکنی.اجرت با امام حسین😔💚

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
سلام شما برای اگزمای دستتون چیکار میکنید  پماد یا دارو چی استفاده میکنید من پماد کلوبتازول می ...

هیچی یه کورتون ترکیبی مزخرف که دو روز نزنم دستم بشدت چروک و ترکی میشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
چجوری توروخدا بیشتر برام توضیح بده چیکارا کردی و میکنی.اجرت با امام حسین😔💚

عزیزم دکتر بهم گفت فقط باید رعایت کنی 

هرکاری با اب میکنم دستکش استفاده میکنم اگه لباسم باید با دست بشورم حتما دستکش استفاده میکنم. مایع دستشویی خوب استفاده کن...دستای اگزما خشکه همیشه باید کرم بزنی تا چربی ازدست رفته برگرده

کرم ویتامینه آ. د برام نوشت روزی سه بار میزدم بعد خودم درکنارش ی کرم ویتامینه خارجی خریدم دستم خیلی خوب شد حتی موقع گردگیری دستکش استقاده میکنموقتی هم خوب شد هرشب باز دستمو با کرم ویتامینه خوب میزنم 

کرم های که  ویتامن Eو الوئه ورا داشته باشن هم عالیه