2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
همه جوره ب خودم میرسم ازشون خیلی سرم ولی وقتی تنها میشم زخمای دلم بیداد میکنن از مادرشوهرم متنفرم ...

میگفتی پس وقته برین برات خاستگاری انگاری شدهردلت میخوادباشوخی میگفتی بهش

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم10 سالشه از بچگی داره  از کی اگزمات شروع شد  چرا خوب نشدی😣😣من هنوز منتطرم خوب شه

منم از همون حدود ۱۰ سالگی پاهام داشتو  بعدم دستام الان ۳۰ سالمه پوست دستام افتضاح شده به شوینده دست میزنم میخواره و تاول خونی میزنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
باشه گلی حتما از مادربزرگم میپرسم خبرت میدم همینجا ولی خیلی عالی بود دست خاله ی من وحشتناک زخم بود و ...

توروخدا یادت نره دوستم من منتظرم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

خواهرم با دقت بخون

من وشوهرم ۳۲ ساله ایم و و چار پنج ساله ازدواج کردیم

و تقریبا از تمام اینهایی که تو ناراحتی منم ناراحتم

اینکه شوهر ، فقط نگران اینه که آب تو دل ننه ش تکون نخوره و ناراحتی زنش براش مهم نیس، تو زندگی منم هس

پس ربطی به سن پایین تو و ازدواج زودهنگامت نداره

لطفا برو مشاوره . 

ولی بیش از همه از عقل خودت میتونی یاری بگیری

هرخوبی داره با این بدیاش میشوره همه رو امشب گفتم دوست داشتم جاری تو ظرفا کمک میکرد تو کارا.... یه ...

تو هم به بتر جولوش وایسا بگو به درک که خوشت نمیاد بگو منم از تو با این اخلاقات که مرد نیستی پشت من واینمیسی خوشم نمیاد بهش کم محلی کن تا به خودش بیاد حتی اکر چند روز طول بکشه قهرتون 

بانوی مهربانو؛ در وهله اول ایمان به خداتو قوی تر کن چون خیلی بهش این روزا نیاز داری ...منم در ورطه گ ...

ممنون گلم 

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
مهریم 114تا سکه با 50گرم طلاس... ولی نمیده این ادمی ک من دیدم... قهرم برم از اون طرف حرفای خانودمو ...

خوب حالا که قهر نمیشه مثل ادمای سمج باش تو که الانشم از زندگیت لذت نمیبری پس چند وقت بهش گوش نده کار نکن اهمیت تده به بی محلیاشون فقط کار خودتو بکن عادت میکنن به رفتارت حتی به قیمت اینکه بعدش کتک بخوری اونجایی کلافه اش کن همش بگو بریم زهر مارش کن

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
خوب حالا که قهر نمیشه مثل ادمای سمج باش تو که الانشم از زندگیت لذت نمیبری پس چند وقت بهش گوش نده کار ...

همیشه  اونجا میگم بریم حالا خوبه یکساعته راه.

همیشه هم رفتیم اونجا دعوامون شد😞

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

ازین به بعد کار نکن اگه ام شوهرت کتکت زد سریع زنگ بزن پلیس بیاد انقد اینکارو بکن تا ادم بشه اگه طلا چیزیم داری همه رو نگه دار احتمالا با این شرایط مجبوری دیر یا زود طلاق بگیری

مادرمم خیلی خیلی مظلومه....جرئت نداره حرف بزنه...همش دلداریم میده..برادرم نمیزاره منو... میگف فکر م ...

مگه برادرت چه کاره ته؟؟ برادرته فقط. فثط وظیفه داره حمایتت کنه. کوچکترین حقی نداره که برا شما تصنیم بگیره. 

ولی برای شما بهتره که کم کم از خانما راهنمایی بگیری و با سیاست و درایت زندگیتو‌درست کنی. خیلی از مردا اولای زندکی همینن اما کم کم‌میفهمن که اولویت زندگیشون باید خانمشون باشه. شما هم صبور باش و توکل به خدا کن. آینده ت روشن هست به امید خدا. به طلاق فکر نکن اصلا چون شرایطت بدتر میشه. خدای نکرده طلاق بگیری میری یا  زن دوم کسی میشی یا که زن یه مزد با ۲ تا بچه.  ولی با سیاست و زرنگی زندگیتو‌درست کن. 

مگه برادرت چه کاره ته؟؟ برادرته فقط. فثط وظیفه داره حمایتت کنه. کوچکترین حقی نداره که برا شما تصنیم ...

از وقتی پدرم فوت کرد اون همه کاره خونه شده...

تمام زندکیه من با تصمیمای اون میچرخه... 😢نمیشه حرفی زد