2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
جاریم خیلی  سیاست داره...اونقد ک حالم بهم میخوره دیگ یجورایی شور خود شیرینیو در اورده نزدیک ب ...

خودشیرینی مادرشوهرتم میکنه یا گوش یده

کتک چی نمیخوره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

عاخی عزیزم حرفایی که بهت میزنمو بادقت گوش کن و انجامشون بده 

اول بگم که هر ادمی یه سری حق و حقوق داره که اگ خودش برای اونا ارزش قائل نشه هیچ کس دیگ م ارزش قائل نمیشه پس تحت هر شرایطی از حق خودت نگذر و اینو برای بقیه جا بنداز ودرکنارش چرب زبونیم داشته باش که نگن دختره غده ولجباز ویه دنده س و...

درکنارشم متوسل شو ب قران وصبوری کن خیلی سخته میدونم ولی تا الان نشون دادی ک دختر قویی هستی

سوره مزمل و خییلی بخون چون عزیزت میکنه(تجربه دارم که بهت میگما)سوره طلاقم واس عزت خودت جلو شوهرت بخون ودرکنارشم ذکر یاجواد الائمه ادرکنی و هر چی بیکاری تکرار کن بخدا قسم معجزه میکنه اگ نتیجه گرفتی واس من و شوهرمو دخترکوچولومم دعا کن💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه مرسی قربونت عشقم ممنون واقعا💋

عزیزمی

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

سلام شهرزاد عزیز

حتما حتما حتما به حرفای صبوجونا گوش کن واقعیت زندگی یعنی همین. یعنی اول تو مایه بزار تو بگو چشم تو همونجوری شو که شوهرت میخواد. این زمان میبره شاید یه سال یا دو سال یا بیشتر

ولی چیزیه که جواب میده. ببین جاری من هیییییچی نیست فقط یه بار به خاطر شوهرش تو روی پدرش واستاده اووووونقدر به چشم شوهر من اومده که نگو. هر وقت از پدر و مادرم دفاع میکنم این موضوع رو بهم میگه حالا جاری من از اوناییه که خیلی اذیتشون کرده ولی ببین چقدر با شوهر همراه بودن براش مهمه که همه ی اونا یه طرف این یه کارش هم یه طرف.

حالا این یه مثال بودا خیلی چیزا تو زندگی هست. همین خودت هم که میگی جاریم شده مثل نوکر واسه شوهرش ببخشید ولی کار درست رو اون میکنه. چرا سعی نمیکنی از موفقیتهای دیگران درس بگیری؟

یه همچین الگوی موفقی جلوت هست پس نادیده نگیرش.

تو باید یه کاری کنی شوهرت باور کنه حاضری براش فدا بشی. وقتی به این باور رسید حالا اون هست که فدای تو میشه

ان شاالله که خداوند کمکت کنه. ذکر یا فتاح رو زیاد بگو

نظرات بقیه رو نخوندم

حتما حتما ادامه تحصیل بده

بچه دار نشو

یک رشته خوب سعی کن بخونی که وارد بازار کار بشی 

مطمئنم حتی میتونی پزشکی بخونی

هرچی گفتن انجام بده که بتونی ادامه تحصیل بدی 

به هیچ عنوان بچه دار نشو

راه رو برو مطمئنم آینده درخشانی خواهی داشت 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
عزیزم دوسال دیگه که بگذره دلت میخاس که از الان عین جاریت باشی یادمه نامزد بودم برادرشوهرم که پسرخالم ...

مرسی  فدای تو بشم ممنون ک کمکم میکنید❤❤

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘

عزیزم به مردی که گوشش به دهن مامانشه نمیشه تکیه کرد یا حتی اعتماد کرد اگه میتونی روی شوهرت مسلط شو اگرم نمی تونی عزیزم بهتره ی فکر برا جدا شدنت بکنی چون اگه بخوای بمونی باید با همین روش بسوزی و بسازی  مردی که برای همسرش ارزش قائل نشه به درد لای جرز دیوارم نمیخوره  به هیچ عنوان بچه دار نشو  چون هنوز خیلی جوونی به فکر خودت باش وگرنه در عرض ۵ سال ۲۰ سال پیر میشی . فقط به فکر خودت باش عزیزم😔😔😔😔😔

نظرات بقیه رو نخوندم حتما حتما ادامه تحصیل بده بچه دار نشو یک رشته خوب سعی کن بخونی که وارد بازار ...

ممنون عزیزم بله اگ بزارن حتما ادامه میدم 

ممنون عزیزم بله اگ بزارن حتما ادامه میدم 

میدونم سخته 

اما برای اینکه به هدفت برسی 

هرچی گفتن بگو باشه هرچی شوهرت رو خوشحال میکنه انجام بده که بزارن درس بخونی و وارد دانشگاه بشی

برو دنبالش 

موفق باشی 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

اوه اوه چ وضعیت افتضاحی حتما با شوهرت بشین درست و حسابی و جدی حرف بزن ولی بدی های مادرشوهرتو نگو چون وابسته ب مادرشه بدتر لج میکنه و بدترشو سرت میاره از خوبیا بگو بعد کم کم از سختی هات براش بگو اگه باز نتیجه نگرفتی حتما با مشاوری چیزی درمیون بذار😶😕

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا
بچه ها تاپیک آخرم گزارش بزنین لطفا. هر کی زد لایک کنه براش آیه الکرسی میخدنم. ببخشید استارتر

گزارش زدم عزیزم