2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست

استارتر اگه هدفت از این تایپیک کمک گرفتن بود همه دوستان به نوبه خودشون حرف هایی خوبی زدن، و اگه واققققعععااا بواخهیییی میتونی شرایطو تغییر بدی، وگرنه اگه غیر اینه فقط میخوایی با این تایپیک دلسوزی دیگرانو میخوایی نزنی بهتره روحمون ازرده میشه ، امیداورام تایپیک بعدی تغییر شرایطت باشه درضمن حرفهای دوستانو که میتونی انجام بدی و بهت قوت قلب میده روی یه کاغذ  بنویس داخل کیفت یا جایی که میتونی روزی چند بار نگاه کنی بذار، کمی غرور، اعتماد به نفس، مشاوره حتی شده به تنهایی برو، کار، درس، عشوه برای شوهر، بی توجهی و دوری به کسایی که اذیت میشی روحت ازرده میشه  ...... وخیلی های دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاقم میده..منو کسیو ندارم کسی پشتم نیست.. برم پیش خونوادم اوناهم منو نمیپذرین اگ نگهم دارن هر روز ف ...

اگه میتونی با سیاست خوبش کن. مواظب باش بچه دار نشی. اگه واقعا هیچ جوره درست نمیشه. جداشو کاری پیدا کن خرجی خودتو بده. نمیشه که همیشه اذیت باشی

فعلا اصلااااا بچه نیار.روال زندگی رو دستت بگیر.تا کی میخوای تو سری خور باشی.بلند شوووو.میری خونه ی مادرشوهرت عین خانوما بشین هیچ کاری هم نکن.مقصر تیستی،مادرت باید اینچیزارو بهت یاد میداد.چرا میری خونه ی جاریت کار میکنی؟؟؟؟اون موقع بچه بودی ولی الان چی؟؟الان که دیگ میفهمی.بذار شوهر و مادرشوهرت هرچی میخوان بهت بگن.فدای سرت.اینجوری بخوای زندگی کنی چندسال دیگ عین یه زن 50 ساله میشی که بقیه به شکل نوکر بهش نگاه میکنن.

بمیرم برات...میدونم چی میکشی عزیزم باخانوادت حرف بزن اینطور که نمیشه بای پای خودتو محکم کنی تاکی میخای مثل نوکر زندگی کنی...

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

الهی عزیزم چقد ظلم آخه!ببین فقط سیاست بخرج بده .پای حقت وایستا حتی شده کتک رو به جون بخر اما پا پس نکش شوهرتم گیر میده خسته میشه اصلا نترس مگه میخوان چکارت کنن مملکت بی قانون نیست..

منم یکی میشناسم عروس تو اطراف کرمانشاه شدییید نوکر خانواده شوهرش هم خودش هم جاریش   

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
الان هم انگاری پیرم بخدا اینقدر ک گریه میکنم فکر میکنم صورتم چروک ریز برداشته

عزیزم حرفتو بزن همیشه میگن ادم حرفشو بزنه و بد بشه بهتر از اینهه که دور از جونت نزنه و خر بشه