2777
2789
عنوان

نامردی

151 بازدید | 15 پست

دلم پره از نامردی این آدما، برای یه بی لیاقت همه چیزمو فدا کردم، چطوری تونست این همه سال منو بازی بده و آخرش دقیقا چند روز قبل عروسیمون ازم بگذره، هنوزم که هنوزه نمی‌دونم چه مرگش بود، دردش چی بود، چی از جونم میخواست منی که برا اونی که این همه از من پایین تر بود شاه شده بود اصرار و التماس کردم که بمون زندگیمونو بسازیم 

ولی انگار فقط دنبال راه فرار بود، تویی که اینقدر ازم متنفر بودی چرا پاتو توی زندگیم گذاشتی که الان از حرص مطلقه شدنم عذاب بکشم 

چرا این همه نامرد بود 

خدا نگذره از تو و خانوادت و کسایی که فقط سعی داشتن منو به چشمت بد جلوه بدن، گرچه مرد نبودی

فقط خاله زنک بودی 

دهن بین و پرو و مزخررررف 

پر از خشمم برای آرامش قلبم دعا کنید😭😭😭💔💔

افسرده بود تحمل کردم، حالش بد بود تحمل کردم 

یه قرون پول نداشت تحمل کردم 

سرکار نمی‌رفت و این همه برا مشکلاتی که داشتیم طلا فروختم براش و تحمل کردم 

مشروبش به راه بود هر کاری کردم که ول کنه اصلاااا اهمیت نداد 

همیشه نسبت به من رفتارش سرد بود

نمیگم خوبی نداشت، داشت 

ولی من هم آدم بدی براش نبودم که اینطوری بهم نارو بزنه 

آخرش هم منو متهم کرد که تو مقصری،تو منو مریض کردی و باعث شدی من پنیک شم و فلان و اینا !!!

آخرش با تهمت زدن به من و مقصر دونستن بخاطر این که شکاکم و حساسم و حسودم گذاشت و رفت 

شما هم از این جور مردا تو زندگیتون بوده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید جداتون کردن

مادرش و خواهرش از هفته های اول عقدمون، با من لج کردن 

پسره هم دهن بین ... فکر کن منی که شاغلم، خانواده دار، فکر رشد پسرشون بودم و از روز اول آسون گرفتم همه چیزو 

گیر داده بودن به اینکه دختره اومد خونمون با خواهرت روبوسی نکرد... پسره هم اومد منو دعوااا کرد 

وقتی از خواهر آشغالش، کینه گرفتم منو مقصر دونست

نامرد زیاده عزیزم. حالت خرابه درک میکنم. شوهر منم داره با یه هرزه دیگه میره. کاش خدا میدید. نمیدونم ...

خیلییییی حالم بده 

همه بهم میگن خدا تو شکر کن از همچین آدمی جدا شدی 

بم میگن این جدایی، باخت نیست و با ارزش ترین برد زندگیتو کردی 

اگر الان ازش جدا نمیشدی چند سال دیگ با بچه برمی‌گشتی یا بلایی سر خودت میاوردی و ...

خیلییییی حالم بده همه بهم میگن خدا تو شکر کن از همچین آدمی جدا شدی بم میگن این جدایی، باخت نیست و با ...

راست میگن. اشتباه منو نکن. الان با یه بچه . زندگیتو بساز. هنوز اول راهی. 

مادرش و خواهرش از هفته های اول عقدمون، با من لج کردن پسره هم دهن بین ... فکر کن منی که شاغلم، خانواد ...

بچه ننه بدرد نمیخوره خدا دوست داشته میدونم سخته برات ولی مطمئنم یه عشق بهتر نصیبت میشه

راست میگن. اشتباه منو نکن. الان با یه بچه . زندگیتو بساز. هنوز اول راهی.

خدارو شکر 

وای حیف اون همه سال و جوونیم و پول و طلاهایی که خرج یه بی لیاقت شد 

یه دهن بین مریض 

کاااری کرد باهام عصبی بشم، هر چی ازش یادگاری داشتم با پس فرستادم یا پاره پوره کردم 

حالم داره ازش بهم میخوره 

ولی پر از خشمم 

دلم میخواد آروم بشم 🙃

خدارو شکر وای حیف اون همه سال و جوونیم و پول و طلاهایی که خرج یه بی لیاقت شد یه دهن بین مریض کاااری ...

باید به خودت کمک کنی. بیشتر ما این شرایط رو گذروندیم. همین که اول راهی خدا رو شکر کن

بچه ننه بدرد نمیخوره خدا دوست داشته میدونم سخته برات ولی مطمئنم یه عشق بهتر نصیبت میشه

آخه همش میگم در این حد بچه ننه؟؟؟

همش میگم من که دختر بدی براشون نبودم 

هر خانواده ای آرزوشونه که دختری گیر پسرشون بیاد که اونو رشد بده، از لحاظ مالی باعث شه پسرشون پیشرفت کنه ووو 

ولی اینا اصلا اعجوبه بودن 

هنوزم که هنوزه پدر مادرش، خونه ی جدا از خودشون ندارن

و من کاری کردم تو این مدت کوتاه، پسرشون مستقل شه 

پیشرفت کنه 

اما فقط به من گیر داده بودن که میای تو یه جمع، کامل روبوسی کن 

چه مزخرفن خدای من

اعجوبه ان

باید به خودت کمک کنی. بیشتر ما این شرایط رو گذروندیم. همین که اول راهی خدا رو شکر کن

الان خدارو شکر بهترم 

خیلی نیاز دارم به اینکه کسی باشه باهاش صحبت کنم 

مشاوره و تراپیست و اینا هم میرم 

ولی حس میکنم آدمایی که با من اینطوری هم دردی میکنن و تجربه های این چنینی دارن راحت میتونن راهنماییم کنین🥲

الان خدارو شکر بهترم خیلی نیاز دارم به اینکه کسی باشه باهاش صحبت کنم مشاوره و تراپیست و اینا هم میرم ...

خدا رو شکر بهتری. برای منم دعا کن که زودتر حالم خوب بشه و بتونم شرایطم رو هضم کنم. 

خدا رو شکر بهتری. برای منم دعا کن که زودتر حالم خوب بشه و بتونم شرایطم رو هضم کنم.

برات بهترین ها رو آرزو میکنم عزیزم 

انشاالله خدا به قلبمون آرامش بده و این احمق هارو به خاک سیاه بنشونه