2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست
چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

این چه حرفیه اوایل زندگی سختی زیاده ازاینده زندگی هرکس جز خدا میدونه وبس اشالله زندگی روهای خوب براش داره عاقبت زندگیش خوبه چون دختر خوش قلبیه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال اشتباه کردی

اما واسه سالهای بعد روشت رو تغییر بده

هنوزم دیر نیست

حتما حتما روشت رو عوض کن

نیاز نیست کارهای خونه اونها رو انجام بدی

اولین کاری که باید بکنی اینه که نرو چن روز بمون خونشون

واسه شام یا ناهار یا بعد از شام برین یه مدت

که نیاز نباشه کاری کنی

و اونا هم چشمشون به کار نکردنت عادت کنه

یهو ۱۸۰درجه تغییر نکن.نامحسوس کمتر کار کن تا جایی که تنها کمکت یه سفره انداختن و کمکهای این شکلی باشه.

شوهرتم باهاش صحبت کن وابستگیش رو کم کنه

آدم خوبا اگه بو داشتن،بوی نارنگی میدادن...  

اول از همه شوهرتو بگير تو دستت،خيلي مجبتش كن خيلي از عشق و علاقه تو گوشش بخون،همش بگو تو تكيه گاه مني تو همه كس مني،اگه تو نباشي من جاي تو اين دنيا ندارم و اينا،انقد بگو كه باورش شه تكيه گاهته كم كم مياد پشتت ،از محبت سير سيرش كن

تنها راه نجاتت خودت و خودت و خودت هستی.

چند سال پیش  یه کلاس میرفتیم درباره عزت زنان. یه خانومی بود دقیقا مشکل شمارو داشت. مشاور ازش خواست تغییراتش ناگهانی نباشه. گفت از این دفعه دیگه خودت به صورت داوطلب واسه کمکو کار دست به اقدام نزن. برای اوایل درصورتی که ازت خواستن بلند شو و کار کن. اونا هم روزی از دستور دادن خسته خواهند شد

اسی جان اگر میخوای روال زندگیت تغییر کنه قطعا با سختی ها و مشکلات مواجه میشی ولی بالاخره باید با این تغییرات مواجه بشی

اصلا شمشیرو از رو نبند از همین الان تغییرات کوچیکتو شروع کن. اصلا از طلاق نترس اون روزی که ترست کامل از بین بره ترس شوهرت شروع میشه این قانون دنیاست.

شما یبار قراره تو این دنیا زندگی کنی پس یجور زندگی کن که روزی که مردی روحت تف و لعنتت نکنه بابت این عذابایی که بهش دادی🌷🌹

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
الان هم انگاری پیرم بخدا اینقدر ک گریه میکنم فکر میکنم صورتم چروک ریز برداشته

اول اینکه گریه نکن عزیزم محکم و قوی باش سخته ولی ممکنه یه واقعیت در مورد مردا اینه که از زنی که گریه کنه بدشون میاد مخصوصا کنارش. دوم اینکه به خودت برس باشگاه برو استخر برو موسیقی شاد گوش کن گل گاو زبون دم کن بخور گلاب اینا آرومت میکنه سوم اینکه با سیاست و زبون نرم شوهرتو بکش سمت خودت مثلا دیدی واسه جاریت کاری میکنه ازش تعریف کن بگو شوهرم خیلی مهربونه تو خلوت بهش بگو باهات ازدواج کردم که تکیه گاهم بشی بگو اگه از خانواده خوشی ندیدم عوضش دلخوشیم شدی تو به خودت برس زیادیم وابسته نباش سرش گیج میره بی تفاوتی مردا رو دیوونه میکنه چند بار محلش نذار چی بگم گلم بازم اخلاقش دستته بهتر میدونی چجوری نرمش کنی واست دعا میکنم خدا به دلت صبر بده

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

با اجازه ی اسی جوون

بیایین تو این تاپیک سوتی بگین

بخندیم باهم

حوصلم سرررر رف

گنا دارم کسی نیومد بگه ک😢😢

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3879975&slug=سوتی-های-تو-عزاداری-ها&postId=123402528

{یه جاهایی اِشتباه کَردی چون بَرات لازِم بود،یه روزایی اِعتِماد کَردی و ضَربه خوردی🥲🩹چون بایَد دَرس میگِرفتی، یه موقع هایی به رَوابِط سَمّی و نامُناسِب وارِد شُدی و دِلِت شِکَست💔 چون نِیاز به تَجربه داشتی...ولی نَبایَد خودِتو به خاطِرش سَرزنِش کنی😚؛چون تَمامِ اِشتِباهاتِت بَخشی اَز مَراحِل رُشد تو بوده🌱، مَراحِلی که بایَد اَزشون عُبور کُنی🚶‍♀️👣تا شَخصیّتِت رُشد کنه و به کَسی که میخوای وَ واقِعا بایَد باشی تَبدیل بِشی💫🪄.پَس لُطفا خودِتو سَرزنِش نَکُن چون تو با اِشتباهاتِت تَعریف نَمیشی و تَمامِ این مَسیر بَخشی از مَراحِل رُشد و تَکامل توعه تا خودِتو بِشناسی و بِدونی اَز زِندگیت چی میخوای😊...پَس سَخت نَگیر رَفیق🤝،قَدرِ خودت و لَحظاتِ زیبایِ زندِگی رو بِدون و اَزش لِذّت بِبَر...♥️}
تنها راه نجاتت خودت و خودت و خودت هستی. چند سال پیش  یه کلاس میرفتیم درباره عزت زنان. یه خانوم ...

در ادامه بگم از همین الان تغییرات ظاهریتو هم شروع کن اونم نه یهویی و ناگهانی تا با جبهه دیگران رو به رو نشی چون ظاهر مرتب و آراسته کلی احترام و عزت میاره..حتما کتاب ●عزت یک زن● رو بخون کلی کمکت میکنه. اکه تغییراتو شروع نکنی یه مظلوم بی پناه مثل خودت به دنیا میاری و اونو هم مدیون خودت میکنی

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
چقد سخت.... تو شبیه دختر عمه منی اونم انقد دلش شوهر میخپاست از ده سالگی شبی بیس سالع ها رفتار میکرد ...

😒😒😒😒😒😑😑😑😑😑😑 نمک.رو زخم پاشیدن خوب نیست

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
. هرکاری کردم هر راهی رفتم شوهرم یک تار موی حتی جاریمو با من عوض میکنه... هیچوقت بچگی نکردم توی ده ...

من يه نفر و ميشناسم عين تو بود ولي زرنگ بود آي كار كرد آي كتك خورد اما دست اخر شوهرشو مال خودش كرد محبت ميكرد چ محبت هاي خركي ب شوهرش،همه جا جار ميزد مصطفي خداي منه ،منوميپرستمش بگه بمير من ميميرم،انقققققد تكرار كرد تكرار كرد چندين سال ،حالا مصطفي رو گرفته تو مشتش ،

ترو خدا پاشو برا خودت یه کاری بکن سنت خیلی کمه الان میتونی همه کار بکنی  در س بخونی  کار پیدا کنی و خیلی کارا تازه بچه هم نداری  فقط تورو خدا تا از زندگیت راضی نشدی بچه دار نشو   از حرف مردم نترس برا جدا شدن  میری سرکار دستت تو جیب خودت باشه خانوادت دیگه کاریت ندارن  الانم یه چند وقت کاراشونو کمتر انجام بده ولی زبونی محبت کن اگه  بدتر شدن یا درست نشدن این زندگی بدرد نمیخوره تا کی میخوای تحقیر بشی به خودت میایی میبینی ۴۰سالت شده و میگی ای کاش این کارو میکردم ای کاش اون کارو میکردم بخدا توکل کن پاشو برا خودت کاری کن از هیچکسم انتظار نداشته باش برا خودت ارزش بزار  

خانوادمن ک بازم گذشته واسم مرور میشه ب بدترین حالت ممکن حقیرم میکنن

چرااا مثلا چه رفتاری میکنن؟

واقعا میگه بیا سوتین ببند

لباساش نمیده بشووری

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود