2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75982 بازدید | 787 پست

ببخشید اینو میگم اما این تاپیک باید قابل توجه کسانی باشه که از کودک همسری دفاع میکنن حالا میبینید چه بلاهایی سر دختر بیچاره میاد ؟!

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

اول از همه نبايد قبول كني ك نوكري،ذهن خودت رو با خودت دشمن نكن،تو افكارا بگو از خانمي خودمه كه كمك ميدم ن ك منو كلفتي گرفتم ،قدرت ذهن خيليه ميتونه نابودت كنه،اول با ذهن خودت بجنگ خودتو بشناس خودتو بالا ببين،ميري خونه هاشون عين يه خانوم بالغ رفتار كن كمك بده اما ب اندازه،جلو چشم شوهرت خيلي كار كن كمك بده ،اما تا ك رفت دست ب هيچي نزن،تمركزت فقط ب شوهرت باشه اونو فقط مال خودت كن همه جوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای بمیرم برات😭

ولشون کن آشغالا رو بشین درستو بخون برو دانشگاه.

سر کار برو خودت هنوز اول راهی

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

اگ براات بگم چیکارا کنی گوش میدی ب حرفم؟ اینکارایی که بگم حتما باید انجام بدیا... من شرایط مشابهتو داشتم اما یجوری شد ک الان با همه قطع رابطه کردم (۱۴ سالم بود ازدواج کردم) تازه شوهرمم بهم حق میده و پشتمه.

عزیزدلم خواهر گلم توهم مثل من خانوادت پشتت نیستن و اگ مثه خانواده من باشن که نمک زخمم هستن تو طلاق بگیری کجا بری؟ پس باید خودت زندگیتو بسازی، تووورووو خدا تو رو خدااا اعتماد بنفس داشته باش اعتماد بنفس خیلی مهمه تو یه دختر خیلی جوونی باید تنوع بدی ب همچیت با خانواده همسرت مثل خودشون رفتار کن رفت و امدتو کم کن هر بار بخاطر اینکه شوهرت گیر نده از قبل بگو کمرم یا پام درد میکنه کار انجام نمیدم حتا خونه خودتم جلو شوهرت کار انجام نده که باورش بشه درد داری، مدام پیش شوهرت و خانوادش از خودت تعریف کن اگرم چیزی گفتن بگو واقعیته و لبخند بزن و خودتو بزن ب بیخیالی تا بسوزن خونه جاریت نرو نرو نرو اگرم مجبوری بری باهاش سرد باش تا اون نیاد خونت، وقتاییم ک اونا میان خونتون دور از چشم شوهرت بهشون رو نده یجوری باش بفهمن ازشون بدت میاد تا دیگ نیان جلو شوهرت اما طبیعی باش باهاشون. عزیزدلم زبون بریز واس شوهرت ک معجزه میکنه بخوودت برس آرایش کن هر روز یه مدل موهاتو درست کن لباسای باز بپوش براش عشوه بیا فقط و فقط عشقم نفسم جونم صداش کن و همیشه کنار اسمش جان بذار توی خونت با همسرت مث زنای اغواگر رفتار کن براشوهرته برا زندگی خودته چه اشکالی داره؟ باور کن دیوونت میشه ب کاری ک میکنی ایمان داشته باش تشنه ببرش لب چشمه و برش گردون ناز کن راحت خودتو در اختیارش قرار نده بذار بدست اوردنت براش سخت باشع باهاش شوخی کن و از هممممه مهممم تر اینه که ازش تعریف کنی تعرییف کوچیکت نمیکنه به اونم یاد میده رفتاریو ک ارزوته باهات داشته باشه بگو آقایی عاشق بازوهای مردونم عاشق عطر تنتم سرتو بذار روی سینش بگو بهم آرامش میده بگو از نفسات مست میشم تو خوشتیپ ترینی صدات ارامش بخشه... براش برقص شاااد باش خودتو نباز گریع نکن جلوش قوی باش مردا جذب زنای قوی میشنااا جلوش بخودت برس مثلا جلوش کرم بزن ب بدنت با ناز و عشوه اما نیگاش نکن مثلا حواست نیس یجوری باش تو خونه ک انگار مجریدین میخوای مخشو بزنی بازم میگم از خودت تعریف کن مثلا بگو تو مدرسه دوستام میگفتن از هممون خوشتیپ تری ناز تری بگو تو ارایشگاه همه از مثلا پوستم تعریف میکنن و مغرورانه بخودت ببال چون تو تکی ماهی صبوری خوش قلبی و بهترینی باااور کن ک تو فوق العاده ای عزیزدلم. اولش ب احتمال زیاد میزنه تو پرت حالتو میگیره اهمیت نمیده اما دست برندااار تورو خدا پا پس نکش باور کن معجزه میکنه شاید طول بکشه اما کم کم خودت متوجه میشی تغییر کرده و اونجا دیگ تو مشتته و میتونی از هرکی دلت میخواد با عشوه و زبون عشق با نااز بد بگی و گله کنی... خانومی میااادا اگ تو پرت زد گریه کنیااا بزن ب بیخیالی و کار خودتو بکن گریه ها و درداتو ببر پیش خدا و مطمئن باش همچی درست میشه چون اگ همش فکرای بد بکنی انرژی منفی بیشتری میاد تو زندگیت و بدتر میشه فقط بخودت باور داشته باش و ب کاری ک میکنی اییمان داشته باش بدون اینو ک ما وقتی بچه بودیم بارها و بارها زمین خوردیم تا راه رفتنو یاد بگیریم اما هیچ وقت پا پس نکشیدیم و ادامه دادیم... الهی که هرر چی اتفاقه خوبه بیوفته توی زندگیت بهترین دختر دنیا عشششق برات😙❤

درسمو میخونم  کار باشه صدرصد میرم

یه رشته خوب اگه بتونی رشته های پیرا پزشکی بخصوص پرستاری که سریع میری سر کار بخونی عالیه

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
ببخشید استارتر عزیز بی ربط حرف میزنم سقنقور از خانواده مارمولک درسته؟

در واقعیت اره اما اینی ک من گذاشتم شخصیت عروسکی فزلم در به درهاست🤣

از آدما دلگیر نشو اونا همشون میمیرن😊

عزیزم.اگه دردت اینه که فقط ظرف میشوری اشکالی نداره ولی تن به کارای دیگه نده.

درضمن اگر اولویت زندگی همسرت مادرشه بی برو برگرد و بدن هیچ شکی میگم فاتحه این زندگی رو بخون.

ببین بودن یا نبودنت توی زندگی همسرت چقدر تاثیر داره.

درضمن اول زندگی دو نفر نسخه پیچیدن سخته چون آدما خیلی تو سالای اول نادونن و کارای احمقانه زیاد میکنن.

سعی کن از سرویس دادن یواش کم کنی و بیشتر به خودت برسی.

سعی کن سیاستهای زنانه رو بیشتر به کار ببندی.

سعی کن احترام شوهرت رو خیلی نگه داری مرداعاشق احترامن.با زبونت خرش کن ومدام قربون صدقه ش برو.خیلی بهش آویزون نباش که احساس کنه میتونه بهت زور بگه.

احترام مادر شوهرتو داشته باش.

فقط سیاست زنانه بلد شو.فقط وفقط.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
من ک اصلا دیونه شدم بخدا آخرین باری ک از ته دل خندیدمو یادم نیست....

به نظرم میتونی منشی دکتر بشی. هم چندساعت از فضای خونه دوری. هم تو جامعه میری و یاد میگیری چه جوری با مسائل برخورد کنی.بعدشم منم دقیقا همینکار شما رو انجام می‌دادم منتها خانواده همسر هم میان به من خیلی کمک میکنن. مشکل از کار کردن شما نیست مشکل از شخصیت بیخود اوناست..تو هم ازین بعد کمک نکن یا وقتی هستن به جای اینکه به همسرت بگی به خود جاریت بگو فلانی بی زحمت سالاد تو درست کن. فلانی بی زحمت سفره بنداز عزیزم. ممنون. با لحن خوب ک به شوهرم برنخوره

سنت خیلی کمه عزیزم

واقعن حیفه خودتو توی این زندگی تباه کنی

خواهشم از تو اینه که فکر بچه آوردن رو نکنی

حتمن هم با یه مشاور یا یه بزرگتر در باره زندگیت مشورت کن

خیلی برات ناراحت شدم 😔

این حرف توی کت من نمیره که دختره کم سن میگیرن که هر طور میخوان رفتار کنن و تربیت کنن!!😐 ببخشید مگه ...

خب میگیرن میشن صاحبش دیگهههه

من خالم یکی گرفته قشنگ زیر دست خالم و دخترخاله هامه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود