2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75979 بازدید | 787 پست

برو مشاوره خونواده 

ولی اگه دوسال شستی رفتی 

۴ سال طول میکشه وضعیت رو عوص کنی 

صبوری کن و با سیاست کم کم کارها رو انجام نده   اگه ۴ تا ظرف میشستی الان دوتا ظرف بشور باز دوهفته بعد یکی کم کن 

شوهرتو بکش سمت خودت با دلبری 

مطمین باش تغیر میکنه فقط صبر میخواد و زرنگی 

نه تهدید نیست..هنوز خط کمر بنداش ک ب من میزده روی در دیوار خونه مادرمه 

نه بابا طلاق نگیری ها بدبخت تر میشی، داداشت مثل شمر رو سرت تمام آزادی‌هاتو میگیره بعدا یه زن مرده سن بالا خلاصه مشکل دار میاد میگیرتت چون تو خانوادت برات ارزش قائل نیستند 

فقط و فقط با محبت به شوهرت و کم کم تغییر رویه بده نه یدفعه که همه تعجب کنند کتکم بخوری، مثل همیشه کار نکن هی از کار کردنت کم کن، یه بار الکی سردرد بگیر، یه بار برو دستشویی موقع سفره جمع کردن یه بار دل درد رو بهانه کن، زیاد در غیاب شوهرت بهشون احترام نذار تا بالاخره عادت کنند به اخلاق جدیدت زندگی خودتو تغییر بده با کمک مشاوره تلفنی الکی طلاق نگیر خواهشا بدتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نمیدن..امتحان کردم واسه خودشون فقط توجه دارن.. آخر هفته قراره برم خونه جاریم کار نکنم؟ دو سه ...

نه اینکه اصلا کار نکنی، کمتر کار کن، برای هر چیزی ندو، خیلی با آرامش و حوصله کار کن، کارای جزئی نذار شوهرت بهت بی احترامی کنه

. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

سلام دختر گل .

من نمی خوام نصیحت کنم ولی آرام باش.

این سختی هایی هست که تقریبا تمام تازه عروس ها دارند.

برای همه بوده.

خودمم همینجوری بودم .خسته می شدم .

منم میرم جایی مهمونی حتما حتما بلند میشم وکمک می کنم .چه بسا بیشتر از خود صاحبخانه .چون این واقعا دور از ادبه.شما دختر گلم داری رسم ادب رو به جا میاری واین بد نیست و خودت رو به خاطر با ادب بودن خودت اذیت وسرزنش نکن.

یه راه حل خوب .

خونتون دستکش حتما بپوش وظرف بشور.

اگه توان مالی داری ماشین ظرفشویی بخر که تا آخر عمر از ظرف شستن راحت باشی.

همسرت معلومه که بچه است وباید حتما مشاوره بره ونصیحت بشه .به جای اینکه خودت رو بخوری برو پیش مشاوره تا باهاش صحبت کنند.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

اسی کامنتاتو خوندم خیلی ناراحت شدم ببین هیچ کس نمیتونه بهت کمک کنه الا خودت محکم باش قوی باش چرا از قهر شوهرت میترسی بزار قهر کنه چند بار خودتو بزن به مریضی یکبار که زدت خودتو بزن به غشو وضعف حتی شده بکششونش به دکتر و بعد تا چند روز بگو بدنم درد میکنه تا دیگه دست روت بلند نکنه یا وقتی میخاد بزنتتت برو توی یک اتاقی حمومی درو قفل کن یا اینقدر جیغ داد کن که از ترس ابروش دست روت بلند نکنه بعدم برای مادر شوهرت که اینقدر بی حیایی میکنه وقتی این صحنه ها رو میبینی وقتی اومدی خونه با مهربونی به شوهرت بگو من خجالت کشیدم مامان اینجوری کرد تمام دو سه بار که بگی ناخداگاه شوهرت میفهمه که کاره مامانش اشتباهه بعدم عزیزم با خانواده ی شوهر کلن نباید صمیمی شد من الان بعد از 15 سال هنوز خواهر شوهرامو با پسوند خانم صدا میکنم و مادر شوهرمو حاج خانم میگفتم بزار بفهمن تو از خانواده ی غریبه هستی و باید احترامتو نگه دارن بعدم گلم همین اگزمای دستتو بهانه کن و بگو دکتر گفته کمتر ظرف باید بشوری بعدم قربونت برم توی خلوت با شوهرت بیشتر قربون صدقه ی شوهرت برو براش دلبری کن ناز کن میدونم سخته ولی باور کن کم کم جذب تو میشه و کارت اسونتر میشه ببین اینا تجربه ی 15 سال زندگیه منه منم زندگیم خیلی مشکل داشتم منم 18 سالگی عروس شدم منم 15 سال با مادر شوهر زندگی کردم توی یه خونه همه ی راههارو رفتم و این راههایی که بهت گفتم بهم کمک کرد یکلام بهت بگم اگه خودت به خودت ارزش بدی بقیه هم بهت ارزش میدن🌹

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

جاری منم تازه عروسه میاد خونمون اصلا یه اینچ جابه جا نمیشه که کار نکنه .من کلا تو آشپزخونه در حال کار .

ایشون نشسته در حال خوردن .

من هم تو دلم بهش میگم واقعا بی ادبه .تربیت خانوادگی نداره .می تونه حداقل بیاد وخودش رو مشغول یه کار کوچک بکنه که با هم بگیم وبخندیم .

عزیزم باید بهت خوش بگذره .هر جایی میری چه مهمونی چه مهمان بیاد خونت.

شاد باش وخنده رو .

همسرت هنوز خیلی بچه هست واحتمالا به خاطر تربیت سختگیرانه مادرش تربیتش هم درست نیست.

وقتی باهاشونی صبر کن. صبر .صبر.قبل از اینکه بهشون برسی ذکر بگو .آیه الکرسی بخون ودعا کن که از شر زبانشون در امان باشی. 

خدا یه بدبختی رو مامور کرده که تو رو اذیت کنه ولی تو به روی خداوند لبخند بزن واز عهده این آزمایش سرافراز بیرون بیای.

کسانی که اینجا میان میگن طلاق بگیر دشمنت هستند.طلاق اول بدبختی ومشکل هست .

مشاوره رو حتما برو وقران هم زیاد بخوان .

کاش وقت داشتم داستان های معجزه آسای زندگی خودمو میگفتم که چه طوری با صبر کردن کاری کردم که دشمن درجه یک زندگیم اومد به پام افتاد که من رو ببخش. به خاطر همه اذیت هایی که کرده بود.

ببین جاری دشمن حساب میشه زیاد از بدی هالش به دل نگیر.

جلوشون تیپ بزن وآرایش کن همیشه .

جوان هستی وبا آرایش حتما زیباتر جلوه می کنی.آراستگی وآرایش  تو رو سر افراز تر وشاد تر نشون میده

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

آراستگی وشیک پوشی وآرایش یادت نره .البته با رعایت حجابت .اما شیک باش وآراسته .

تا چشم دشمنات در بیاد.

http://panahian.ir/post/4695

این کلیپو گوش بده .

ببین به خدا من رو زیر ورو کرد .گوش بده فکر کن بهش.

خاھرانہ این حرفو میزنم.

اگہ میخای ی عمر تو سری بخوری بشین و دم نزن کلفتی ھر سگیو انجام بدہ......

اما اگ دنبال تغییری از حالا شروع کن......جمع کن بابا خودتو انقد تو بدبخت و بی زبونی ایییی بخدا ھرچی آدم بی صفت تر بشہ خدا براش بیشتر میخاد.....

ببین اصن خونہ مادرشوھرو جاریات نرو.....اگرم میری دست ب ھیچ کاری نزن........شما مھمونی....

ھروقتم شوھرت مخالفت کرد بگو دیگہ نمیرم ک دلخور بشی....  اگرم روت دست بلند کرد بلافاصلہ برو بیمارستان بگو شوھرم زدم برات فرم پر میکنن و میفرستن پزشک قانونی......شدہ پاش بیفت طلاق بگیر مھریتم بگیر برو دنبال زندگیت......خانوادت پشتت نیستن خودت ک عقل و شعور ک داری......شبا میری اونجا ک زنای بی سرپرست و راہ میدن روزام برو سراغ یکاری چرخ روزگار میچرخہ برات نگران نباش......اما اولش با زبون و سیاست برو جلو بہ شوھرت محبت کن با زبون و آرامش حتی شدہ اگ کار ب دعوا بکشہ شما باآرامش و مھربونی برو جلو فایدہ نداشت با داد و بیداد و......نشد با دادگاہ پاسگاہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

تا اول تو خودتو دوست نداشته باشی هیچکس دوستت نخواهد داشت تا تو برای خودت ارزش قائل نباشی هیچکس برات ارزش نمیذاره . همیشه قبل از انجام کاری به این فک کن که دوس داری اون کارو انجام بدی یا نه اگه دوس داشتی انجامش بده اگه نه اصلا طرفشم نرو

منم ۱۶ سالگی ازدواج کردم 

الان سی سالمه 

اون اوایل شوهرم یه بچه ننه ی شکاک بود نمی ذاشت از خونه بیرون برم .عین کلفت براشون کار می کردم و فک می کردم میشم ادم خوبه 

وقتی جاری دار شدم ۲۲ سالم بود دیدم اون با من خیلی فرق داره من کم کم رویه امو عوض کردم  شوهرمم دید داداشش گیر به زنش نمیده .بچه ننه نیست کم کم عوض شدمن  درس خوندم دانشگاه رفتم جایگاهم پیش شوهرم بالا رفت 

تو باید برای خودت یه شان و منزلت اجتماعی درست کنی که ارزشتو ببری بالا با کار هنر درس هر کدوم که دوست داری .اونوقت همه بهت احترام میزارن

خودتم کلفتی کسیو نکن لطفا

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
بزار چندتاچیزو بگم اول اینکه اوناکه شغلشون ناظمه معمولا خودخواه میشن وفقط به خودشون میرسن وفکر خودشو ...

به شدت موافقم 

مردها بعد سی سالگی عاقل تر میشن 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
من متولد۷/۷/۷۹ هستم ۴ ساله عروسی کردم ""خواهرم متولد۲/۱/۷۷ هستش و ۸ ساله عروسی کرده دوتا بچه هم دارم ...

همین الان سن هر دوتون برای ازدواج زوده، خدایی با چه رویی دختر 13 و 15 ساله رو میان خواستگاری و با چه رویی خانواده دختر جواب میدن، اون شوهراتون عقل ندارن چه بچه 13 ساله نمیتونه از نظر جسمی و روحی اذیت میشه، یل خدا بمیرم براتون 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اهمیت نمیدن..امتحان کردم واسه خودشون فقط توجه دارن.. آخر هفته قراره برم خونه جاریم کار نکنم؟ دو سه ...

خوب نمون دو سه روز چکاریه، شیرین برو شیرین بیا، 

خواست بمونه بگو زشته تو این گرونی، اونها بیان بهتره، وقتی هم که اومدن ازشون کار بخواه خصوصا جلوی شوهرت که ببینه اونها نمیکنن، مثلا بگو عزیزم من دارم برنج میزارم میشه یه چایی بدی به آقایون یا بگو، سالادهای خوشمزه با تو، موقع ظرف هم بگو ببخشید ها دستت درد نکنه چون من اگزما داره تو بشور من آب میکشم یا بگو تا تو بشوری منم جمع و جور کنم باهم بریم بکم حرف بزنیم، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘