2777
2789
عالیه ... چجوری جمع کردی؟؟؟ همه پولز که گرفتی گذاشتی بانک؟؟؟

اره هر ماه ۳۰۰ تومن میریره به حساب

البته قرعه کشی ایناهم داشتما همش با اون ۳۰۰ تومن جمع نشده

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰۰ تومن واسه خود خودم که جمع کردم پولامو الان شده ۱۸ میلیون😍😃😁 کل خریدهامم با خودشه و ازون ۱۸ م ...

خوبه که چطوری جمع کردی بما هم بگو

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
چقدزرنگ افرییییین من همیشه پول زیادمیده بهم ولی انقد ولخرجم کارتم همش خالیه توروخداراه صرفه جویی نشو ...

ممنون😘

راهش اینه که با پولای خودم خسیسم ولی با پول شوهر نه🤣

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊
چقدزرنگ افرییییین من همیشه پول زیادمیده بهم ولی انقد ولخرجم کارتم همش خالیه توروخداراه صرفه جویی نشو ...

منم همینطور .... مثلا مه پیش حساب کردم ۹۰۰ بهم داده...به غیر از خرجای خونه و لباس.... فقط به خودم داده... ولی الان یه قرون ندارم.... همیشه هم میگه ولخرجی... اه. تورو خدا بگید چجوری جمع میکنید؟؟

هر ماه؟؟؟ نه هر ماه نه ولی خوب ی تومن ب نظرت واس خرج ی ماه خونه کافیه؟؟؟ جوری میشه ک واس خرج خونه ...

اگه دونفر باشی  بنظرم تقریبا با مراعات کافیه 

اعتقادی به دادن پول تو جیبی نداشت اصلا تو این چن سال همیشه باهم درگیر بودیم سر این موضوع،کل خرج خونه ...

چقدرسختگیره

هیچی تازه یکساعت پیش میگه برا عید دوتادخترا صدتومن بیشتر نمیدم بقران گفتم هیچی نمیشه گفت ب من ربطی ن ...

نمیشه از مغازه های که قسطی میدن بری خرید کنی براشون ؟من خودم امسال پالتو و لباس برا خودم و یه مقدار کادویی مثل تن پوش و پتو اینا همه رو قسطی برداشتم برو یه جا پیدا کن قسطی بگیر 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )