2777
2789

بچه ها من خیلی دوس دارم پول جمع کنم خونه بابامم که بودم همیشه پس انداز داشتم از ماهانه هام کلا پول جمع کن هستم ولی خانواده شوهرم خیلی خیلی ولخرجن مخصوصا تو لباس یعنی دائم دارن خرید میکنن بعدا نه قسطی هم بر میدارن باز بیشتره مثلا مادر شوهرم برجی 600 فقط قسط لباس میده به غیر اونایی که نقد میخره بعدا منم هی دلم میکشه برم خرید برا همین پولام تموم میشه 😟😟☹️☹️☹️

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی تازه یکساعت پیش میگه برا عید دوتادخترا صدتومن بیشتر نمیدم بقران گفتم هیچی نمیشه گفت ب من ربطی ن ...

ببین یه پیج دست دوم فروشی تو اینستا من چند بار واسه بچه لباس در حد نو خریدم برو ببین لباساشو

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه

من 10 در صد از درامد ماهانه رو میگیرم، که خب بالا پایین میشه ثابت نیست

پس اندازم هیچی

الان 200 خرده ای تو کارتمه😁عشق لباسم، سرمایه های من لباسامه😎😎😎😎

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
میرم بیرون با دوستام... یا خونه مامانم یا خواهرم خرج میشه...البته پول اپیل هم از این پول میدم که ۱۵۰ ...

به نظر من همینطور در لحظه خوش باش. داشتی خرج کن نداشتی هم سخت نگیر. آدم پول رو میخواد برای چی؟ برای خوشی

ببین یه پیج دست دوم فروشی تو اینستا من چند بار واسه بچه لباس در حد نو خریدم برو ببین لباساشو

کمدا هم خیلی خوبه 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

ما فعلا نامزديم ماهي٤٠٠ تا ٥٠٠ميگيرم 

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

مجردم 

۴۰۰پول تو جیبیم 

۱۵۰پول لیزرم 

۵۰؛۱۰۰تومن شارژ ماهانم 

خریدامم جدا 

بعضی وقتا ماهی دو سع تومن میشه 

ولی عاشق اینم مستقل شم کلا 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
من 10 در صد از درامد ماهانه رو میگیرم، که خب بالا پایین میشه ثابت نیست پس اندازم هیچی الان 200 خرد ...

کنترلها بگیرید اندازکن

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹