2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به وضعیت مالی شوهر داره اگه  پول داشته باشد میگیرم نداشته باشه میگم ماه بعد جبران کنه. یا حتی دستش خالی باشه بهش قرض میدم چون دوست ندارم از غریبه قرض کنه. ولی بعدا همه رو بهم برمی گردونه 

اعتقادی به دادن پول تو جیبی نداشت اصلا تو این چن سال همیشه باهم درگیر بودیم سر این موضوع،کل خرج خونه با خودشه و اصلنم کم نمیزاره چون خودش شیکموهه ولی حاضر نمیشد یه قرون پول دست من بده نهایت وقتی میخاستم برم بازار یا آرایشگاه کارت خودشو بهم میداد ک بعده خرید بهش بدم و چک میکرد ک چیا میگیرم خیلی سر این موضوع دعوا داشتیم و داریم تاااازه سه چهار ماهه راضی شده فقط یارانه رو بده ب من،معیشتی هم ک نداریم

همین یارانه رو تا مطمئن نشه خرج شده دلش آروم نمیگیره

واقعا خسته شدم از این رفتارش😔

شوهرت چقدر خوبه که فلان قدر  بهت میده... تو چقدر قدرنشناسی و از این‌حرفا...به جای همدردی... اعص ...

حرفت بد که نبوده

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹

۳۰۰ تومن واسه خود خودم که جمع کردم پولامو الان شده ۱۸ میلیون😍😃😁

کل خریدهامم با خودشه و ازون ۱۸ میلیونم خبر نداره😃

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊

من 210 میگیرم. 50 تومن برا ترمیم ناخن. 50 ت از یه مغازه لباس برمیدارم قسطشه. 70 تومن برا کلاس زبانم. 40 تومن هم کرایه دانشگاه. خرج خونه کامل با خودشه بسته اینترنت با خودشه مانتو و کفش و کیف و اینا هم نیاز داشته باشم میخره برام 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
دک چاره ای نیست ما ماهی دو تومن قسط میدیم میمونه ۱ تومنش با ی تومن چجوری برا منم لباس بخره بی چاره

مگه تو همراه لباس میخری

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
۳۰۰ تومن واسه خود خودم که جمع کردم پولامو الان شده ۱۸ میلیون😍😃😁 کل خریدهامم با خودشه و ازون ۱۸ م ...

چقدزرنگ افرییییین من همیشه پول زیادمیده بهم ولی انقد ولخرجم کارتم همش خالیه توروخداراه صرفه جویی نشون من بده بتونم دوریال پس اندازکنم

تیکر تولد یکسالگی دخترم