2777
2789
عنوان

گردش با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 48 پست
[QUOTE=123307294]اونا همجنس خودشون رو بهتر میشناسن واسه همینم دوست ندارن دست زن جؤون و خوشگلشون رو ب ...

بخدا میفهممت

شوهر من پیتزا رو میگیره میاره خونه میخوریم

دو سه سال پیش که مشاوره میرفتیم اونجا گلایه کردم که منو جایی نمیبره یه مدت خوب شده بود ولی باز کم کم همون عادت هاش برگشت

چه میشه کرد باید خودمون حال خودمون رو خوب کنیم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هههه شوهرم سیده ادمی کاملا عصبی منم دل نازک اماده شدم و جلوی در واستادم و منو نبرد گفت بکن چی. دق می ...

دق نکن. تو هم لباستو در بیار برو تو اتاق بیرون نیا محل نذاز. حیف اعصابت نیس؟ بیخیاااااااال

هههه شوهرم سیده ادمی کاملا عصبی منم دل نازک اماده شدم و جلوی در واستادم و منو نبرد گفت بکن چی. دق می ...

یه سری پسرخاله اش گفت بریم سفره خونه 

یعنی نمیدونی گشتن گشتن کنج ترین و دور افتاده ترین آلاچیق رو انتخاب کردن برای نشستن

تازه خواهرشوهرم گفت اگه به این دوتا داداش بود دور تا دور اتاقک رو چادر میکشیدن تا کسی زن هاشون رو نبینه

دیگه ببین عمق فاجعه رو😔

وای چقد بده اینجوری

ولی من اذیت نمیشم چون خودم اهل حجاب و رعایت کردن خیلی چیزها هستم

ولی این که نمیاد بریم بیرون اذیت میشم

دلم میخواد بعضی وقت ها بریم قدم بزنیم ولی خب به خاطر حساس بودنش پایه نیست

ولی من اذیت نمیشم چون خودم اهل حجاب و رعایت کردن خیلی چیزها هستم ولی این که نمیاد بریم بیرون اذیت م ...

خوبه شما میدونی شوهرتون بخاطر حساس بودنشه. من شوهرم نمیدونم چرا اینجوری شده