2777
2789
عنوان

گردش با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 48 پست
عین برادرشوهر من. نمیدونم دلیل شوارمم اینه یا کلا اهلش نیست

شوهر من زرنگِ خیلی تابلو نمیکنه که نقطه ضعف نده دستم

منم زیاد پیگیری نمیکنم

دیروز رفتیم برای پسرم دو دست لباس خونه خریدیم قرار بود بریم بچرخیم که خریدهای خرده ریز عید رو انجام بدیم شوهرم خودش رو مظلوم کرد که خسته ام منم بیخیال شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این مدل مرد رو نمینونم اصلا تحمل کنم. مردی که دوست و رفیق بازه مردی که پلی استیشن و اینا بازی م ...

دوساله افسردگی شدید گرفتم. بدجوری احساس تنهایی میکنم ولی نمیدونم چه کاری ازم برمیاد که واسه خودم بکنم. دیگه خودمم از خودم خسته شدم. همش میگم اونم همیشه سرکاره مزاحم تفریح و استراحت‌ش نشم ولی تنهایی نمیتونم خودمو خوشحال کنم

ناراحت نباش عزیزم تنها نیستی ما هم همینجوری هستیم

دیشب به مادرشوهرم میگم میگه غصه نخور یکم دیگه درسش تموم میشه اصلا درک نمیکنه من تنهایی دوس ندارم جایی برم 😭😭

دوساله افسردگی شدید گرفتم. بدجوری احساس تنهایی میکنم ولی نمیدونم چه کاری ازم برمیاد که واسه خودم بکن ...

برو کلاس زبان. خیلی روحیه آدم عوض میشه.

کلاس رقص که معجزه میکنه.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
دیشب به مادرشوهرم میگم میگه غصه نخور یکم دیگه درسش تموم میشه اصلا درک نمیکنه من تنهایی دوس ندارم جای ...

اونا همجنس خودشون رو بهتر میشناسن واسه همینم دوست ندارن دست زن جؤون و خوشگلشون رو بگیرن برن اینور و اونور

فکر ما رو نمیکنن که ما هم دل داریم خب😞

خب نگو بیا بریم، یا نپرس میای بریم. اول حاضر شو بعدش دم در وایسا بگو بیا بریم من حاضرم

هههه شوهرم سیده ادمی کاملا عصبی منم دل نازک اماده شدم و جلوی در واستادم و منو نبرد گفت بکن چی. دق میکنم بارفتارش