2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 87 پست

نظرهرکسی محترمه.من خودم اصلن پی جشن وعروسی نیستم ترجیح میدم یه مهمونی خانوادگی باشه ولباس شیک بپوشم.چون تواین اوضاع نابسامان هرچقدراز خرج اضافه جلوگیری بشه بهتره.

کلا قصدتون خونه خراب کردن بدبخت پسره بوده دیگه نه جهیزیه خریدین نه کمک به خرج عروسی میکنید به زورم میگین عروسی بگیر.مگه خانواده تون نمیدیدن با چه کسی با چه اوضاع مالی دارین وصلت نیکنین که این قدر به بیچاره فشار میارین

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدومو انجام ندید

عروسی خودمونی و کوچیک بگیرید

نهایت با پول هدایا قرضاتونو بدید

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤
چرا؟

هرکسی طبق عقیدش نظر میده عقیده من اینه که ادم سالم برای عروسی ک دیگران بیان بخورن و بریزن و بپرسن اخرم پشت سرت صفحه بزارن عروس فلان بود داماد فلان بود شامش تلخ بود ...طلا نمیفروشه اگه برا دل خودته یه اتلیه برو یه لباس کرایه کن چهارتا عکس باشوهرت بگیرم تمام برین ماه عسل کیفشو ببرین من همینکارو کردم عروسیمو ولی عقدیو پدر مادرم گرفتن برام 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
ماشین نفروش  نمیشه قرض رو خورد خورد  پس بدید و طلاتو نفروشی؟

نه خواهرمن.کاش میشد.میتونیم طلارو خورد خورد بخریم جون داییاش طلافروشن با طلای قسطی کنار میان

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

من بعداز ۳سال فقد برا خونه قول داده بودم بفروشم فروختم توهم نفروش تا میتونی نفروش ن ماشین ن طلا سرمایس عروسی میشه کوچیک تر گرفت و قرض گرفت حالا اگه بعدا دیدی خیلی دستون تنگ شد و تو قرض افتادین بفروش فعلا دست نگه دار

خب یه کاری کنین . بگین عروسی میگیریم ولی مهمونا رو خودمون دعوت می کنیم . جز فامیل درجه یک هیچکس رو دعوت نکنین . و بعد از طریق ازدواج آسان عروسی بگیرین .  دختر خاله من اینجوری عروسی گرفت واقعا خیلی خوب بود همه چیزو. بهترین عروسی که بود رفتم . همه چیز جمع و جور . همه فامیل درجه یک .  لباس و آرایش زیبا . همه چیزم داشت فیلمبردار ، رقص دو نفره ، ماشین عروس ، دسته گل .  واقعا خوب بود . قیمت هم کلا هشت میلیون داده بودن . تعداد مهموناشونم نزدیک دویست و پنجاه بودن .  خیلی ام بهمون خوش گذشت 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گلکم طلاتو بزار عروسی هم نگیر فقط ی کلیپ و عکس بگیر خانوادتم متقاعد کن 

عمرا متقاعد نمیشن تازه مامانم میگه چرا بهترین تالار شهر نه؟؟؟هرچیم میگم خونواده شوهرم واقعاااا ندارن.مامانم میگ زرنگی میکنن

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن