2777
2789
عنوان

خیلی ضایع خلوتها👀

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 99 پست
وای نه توروخدا 😷😷😷😂😂😂😂 حالا ی سریا میان میریزن سرت

😂😂😂وای انقد بدم میاااد اخر میترکونم خودمو سر اینا

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
منظورم سایته

خب سایت طرف خودتو میگم😂😜

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سایت طرف خودتو میگم😂😜

بگیربخواب خسته ای😂😂😂

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
😂😂😂وای انقد بدم میاااد اخر میترکونم خودمو سر اینا

یا اونکه همین حالا هوویی میدن

همیری تو تاپیک هی باید از رو پاها رد شی جا نیس ک😂😂😂😂😂

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
بگیربخواب خسته ای😂😂😂

خیلی ضایس؟😓

خیلی ضایس؟😓

خودم داغونترم دخترم تااازه خوابید😅😅😅

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

اخی 😍😍😍

منم خیلی خوابم میاد ولی سایت ولم نمیکنه😓

یا اونکه همین حالا هوویی میدن همیری تو تاپیک هی باید از رو پاها رد شی جا نیس ک😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

اخی 😍😍😍

منم خیلی خوابم میاد ولی نت ولم نمیکنه😓

😈😈😈😁😁😁منو بگو زود

میزنمتا

😈😈😈😁😁😁منو بگو زود

ی شوهر کچل و سیاه و بدترکیب و لاغرررررررر بادندونای زررررد گیرت میاد ولی پوووووول دار😂😂😂😂😂اگ بازم حس ششم خواسی در خدمتم😎