2777
2789
عنوان

خیلی ضایع خلوتها👀

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 99 پست

اقا سیم کارت ایرانسل دارین ک ایرانسل منو نصب نکرده باشن بیاین با هم نصبش کنیم ب هر دو مون نت ۵۰ گیگ بده😐😐بیاین دیگه چرا اینجورین شما😏

میخوام مانکنو بریزم ببینم کلی برنامه بریزم😁😁

نگین چرا اومدی پست مردم ممن پیام بازرگانیم😅😬👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه بسه دیگه بابا خز شده

باچه

چون تو گفتی😊

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
فردا همسرم مسابقه داره لطفا برای بردش دعا کنید ، خیلی زحمت کشیده  مرسی

ایشالا ک همونی که میخواد اتفاق بیوفته😍

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
نه من مجردم میگم شما بیاید تعریف کنید از بس لذت بخشها😂

حس ششم بگم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
ما دعای کمیل بخونیم☺️☺️

اره اونم خوبه😂

اقا سیم کارت ایرانسل دارین ک ایرانسل منو نصب نکرده باشن بیاین با هم نصبش کنیم ب هر دو مون نت ۵۰ گیگ ...

ی فلش بیار همششو برات خودم میریزم😂😂😂

حس ششم بگم

وای نه توروخدا 😷😷😷😂😂😂😂

حالا ی سریا میان میریزن سرت

خخخخخخ درکنارتم

اوووووف جووووون😋😋😋😋😂😂😂

ولی خلوت نیستا

شاید طرف شما شلوغه😂😂😂😂

Man hastam golam

😍😍😍😘😘😘

شاید طرف شما شلوغه😂😂😂😂

منظورم سایته

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....