2777
2789
عنوان

كسايي كه توبهمن٩٨بي بي چكشون مثبت شده، بياين دور هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 215 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE= 123462405 ]فعلا نخوری بهتره[/QUOTE] ممنون گلي. ببخشيد يه سوال ما ديشب رابطه داشتيم بعدش رو ...

حتما بهت قرص وشیاف میدن مصرف کنی

نزدیکی نکن  اگه دکترت منع کرده چون لک بینی داری باید خیلی مراقب باشی

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
عزیزم درد سینت هنوز ادامه داره ؟من خیلی نگرانم سینه هام دیگه درد نداره میترسم حاملگیم پوچ باشه

من از اولش خیلی درد نداشت فقط نوک سینه ها که الانم دست بزنم درد داره، اگه سوتین اسفنجی بزنم شب موقع خواب بازش کنم یه کم بالای سینه ام درد داره

[QUOTE=123681433]چطوری عزیزم، من تازه پیامتو دیدم، چی شد دیروز دکتر؟؟ [/QUOTE]

فدات خوبم. دكتر برام سنو نوشت رفتم انجام دادم زير ساك حاملگي لخته خون هست دكتر گف نياز به استراحت داري اون لخته خودش به مرور مياد بيرون. برا آقامم خط و نشون كشيدم كه ديگه خبري نيس😅

حتما بهت قرص وشیاف میدن مصرف کنی نزدیکی نکن  اگه دکترت منع کرده چون لک بینی داری باید خیلی مرا ...

چيزي نداد فقط گفت بيشتر استراحت كن،نميدوستم خوب نيست دكترم منع نكرده بود اما از حالا به بعد خودم تصميم گرفتم نداشته باشيم🙈

[QUOTE=123793663]حتما بهت قرص وشیاف میدن مصرف کنی نزدیکی نکن  اگه دکترت منع کرده چون لک بینی داری باید خیلی مرا ...[/QUOTE]

چيزي نداد فقط گفت بيشتر استراحت كن،نميدوستم خوب نيست دكترم منع نكرده بود اما از حالا به بعد خودم تصميم گرفتم نداشته باشيم🙈