2777
2789
عنوان

دندونام از هم فاصله دارن....

1836 بازدید | 42 پست

دندونام کوچیکن و از هم فاصله دارن... یه ذره شکستگی هم دارن جلوییا... 

به نظرتون لمینت بهتره یا ارتودنسی..

خودم ۲۰ سالمه

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دندونای جلوم هم بزرگن هم فاصله دار خیلی بدم میاد ازشون

منم ۴ تا دندون جلو  از هم فاصله داره

اما خب بدم نمیاد ازشون

دختر کوچیکمم  اینجور که معلومه  مثل من میشه

اونم  مشکلی نداره فعلا   

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
چ زود شکستن دندونات

آره...چون خیلی چیزای ترش میخورم .زود زود میشکست🥴🥴🥴

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
لمینت اما پولش زیاده فک کنم

آره... در جریان هزینش هستم

ارتودنسی...

ارتودنسی از یه طرف میگم دردسرش زیاده... زمان میبره و اینکه سختو دردناکه...

از یه طرف بعضیا بهم میگن لمینت نکن دندونا رو خرابتر میکنه

من بین دو تا دندون جلوم فاصله دارن چی خوبه؟

لمینت خوبه... همون دوتا دندون پنح تومنی میشه اما خوشگل میشه... بخوای ارتودنسی کنی باید همشو انجام بدی بعدشم خیلی طول میکشه

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
لمینت فکر کنم باید ۲۰ملیون پول بدی

آره... ولی هزینشو میدم چون اینجوری اصلا قشنگ نیس