2777
2789
عنوان

بچه ها فصل دو عشق ابدی چیز خوبیه

63 بازدید | 8 پست

من دو قسمت دیدم حس کردم اینا خیلی ادا اند و کلا دارن همش نقش بازی میکنن که مثل فصل اولی ها جاج نشن

اگه پر از سم و خزبازی و دعوا و نعره و کلیشه هست مثل فصل یک ببینم.

سم به شدت آبکی و خاله زنکی میقام

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

حوصله سر بره 

چطور نگاه میکنید اخه همش حرف میزنن 

بجاش زن روز نگاه میکنم

نی. نی یار. و اساتید سایت با من مشکللل داریییننن؟ بگین تا حلش کنیم باهم؟؟؟؟))) الکی تاپیکامو قفل و حذف میکنید براتون سرگرمیه؟؟؟ بیکارین فک کنم میبینین هیچکس غیر اخلاقی و خلاف قانون عمل نمیکنه میزنین تاپیک الکی حذف میکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله سر بره چطور نگاه میکنید اخه همش حرف میزنن بجاش زن روز نگاه میکنم

خو میگم چون فقط حرف بود سر دو قسمت اول ولش کردم

خواستم ببینم بعدا سم میشه یا نه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

اره همش جیغ و دادای فصل اول تو اکسپلورم بود الان از فصل دو هیچی نمیبینم تو اکسپلور

ای بابا

فصل یک واقعا جواهر بود😂

خو میگم چون فقط حرف بود سر دو قسمت اول ولش کردمخواستم ببینم بعدا سم میشه یا نه

شماازکجا میبینید؟ برای من دیگه تویوتیوب نمیاره اصلا

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
شماازکجا میبینید؟ برای من دیگه تویوتیوب نمیاره اصلا

جدی؟

مگه میشه

شاید باید فیلترشکنتونو عوض کنید