2777
2789
عنوان

دندونام از هم فاصله دارن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 42 پست
داداش من فک بالاش جلو بود..مث پسرایی ک دندوناشون خرگوشی بود... شیش ماه بش قالب داد بزاره سه چهار ما ...

من 34سالمه رفتم دکتر برا عمل بینی دکترم اشنا بود وفت ننیشه زیاد دماغت رو دست بزنیم چون فکت یکم جلو هست دماغتو عمل کنیم لثه هات بیشتر دیده میشن خیلی لز اون موقع ناراحتن نمیدونم چطور باید مشکلمو حل کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 34سالمه رفتم دکتر برا عمل بینی دکترم اشنا بود وفت ننیشه زیاد دماغت رو دست بزنیم چون فکت یکم جلو ه ...

ب چن تا دکتر نشون بده...حتما راه حلی هست..😊

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

ببین هزینه اش چجوریه به منم خبر بده... من چهار تا دندون جلوم میخوام فقط😭

باشه ان شالله اگه رفتمو یادم موند(من یکم آلزایمر دارم🥴😂)

خبرت میکنم

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
من دوتا از دندونامو کامپوزیت کردم..دکترم گف برات لمینت نمیکنم چون پل های پشت سرتو خراب میکنم..گف لمی ...

کامپوزیت فرقش با لمینت چیه؟

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
داداش من فک بالاش جلو بود..مث پسرایی ک دندوناشون خرگوشی بود... شیش ماه بش قالب داد بزاره سه چهار ما ...

خدا رو شکر😍😍😍

با چندتا پزشک مشورت کن، فکر نکنم نیاز به ارتودنسی باشه

ممنون🌹🌹🌹 

آره اگه نباشه خودمم خیلی خوشحال میشم..🙂🙂🙂

کامپوزیت فرقش با لمینت چیه؟

لمینت با لابراتور قالب گیری میکنن و دندونو تراش میدن و رو دندون سوار میکنن ک باید پالیش بشه.. ولی کامپوزیت اکثرا بدون تراش دندون و خیلی سریع تر انجام میشه...

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

لمینت با لابراتور قالب گیری میکنن و دندونو تراش میدن و رو دندون سوار میکنن ک باید پالیش بشه.. ولی کا ...

آها... اینجوریه 👌👌👌

دختر منم دوسالش هست بین دوتا دندوناش فاصله هست یعنی همین جوری میمونه؟

نه عزیزم   از  ۷ سالگی که شیری ها  بیافتع  دائمی ها در بیاد مشخص میشه

دختر منم  هنو  دندوناش شیری ها کامل نیافتاده

اگه  احساس  ناراحتی کنه  میبرم  ارتو دنسی

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

دندونام نا منظم بودن می خواستم بخند م خیلی سختم بود تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم @mojezeye_zibayi98@ 🤩🤩🤩