2777
2789
حضور خداوند تو زندگیتو هیچوقت فراموش نکن، گاهی وقتا ناسپاس بودن از نعمت هایی ک داریم باعث گرفته شدن ...

چند سال صبرکنم؟

خدا خودش میدونە صبر ایوب ندارم🙂باید بە اندازەی ظرفیتی کە بهمون دادە غصە بدە نە خیلی بیشتر و طولانیتر

بازم شکرخدا....

راضییم بە رضاش،ببینیم کجا میخواد ببرە مارو

ممنون از حرفای زیباتون

شبتون زیبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال صبرکنم؟خدا خودش میدونە صبر ایوب ندارم🙂باید بە اندازەی ظرفیتی کە بهمون دادە غصە بدە نە خیلی ...

برای برطرف شدن مشکلاتتون و سربلند شدنتون در این آزمون الهی حمد میخونم 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

اگه دوست داشتین به سایت اینلایت سر بزن و قیمت دعای جوشن کبیر رو گوش کن مطمئنم حال و هوات عوض میشه

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

قوربون دستات😘

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

تو خواهر من نیستی داره جون میده نفسش بالا نمیاد تو خواب خر خر میکنه دکتر نمیاد

نە اون نیستم😅

چرا نمیاد دکتر؟

من دیگە بهشونم نمیگم مریضم

فقط باخودم میگم صبرکن چیزی نگو کسی چیزی نفهمە نبرنت دکتر

بلکە این زندگی تموم‌شە

هرچند سگ‌جونم،چیزیم نمیشە