2777
2789

انقدر اینجا همش حرف های منفی از ازدواج دیدم بعضی وقتا با خودم میگم چه خوبه مجردم😅

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن عزیزم اینجا اگه شوهره بگه بالا چشمت ابروعه میان تاپیک میزنن مجرد بودیم سلطان بودیم

حالا انگار تو مجردی پدر و مادر اخمم بهش نکردن

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

چه خوبه ک مجردی😁

انشاالله خوشبخت بشی عزیز دلم😍

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

بخاطر اینه که کساییکه زندگی خوب دارن نمیان بگن چون اگه بگن اوناییکه زندگی خوب ندارن بهشون میگن خب که چی

پس نترس و به وقتش با دید باز انتخاب کن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ول کن عزیزم اینجا اگه شوهره بگه بالا چشمت ابروعه میان تاپیک میزنن مجرد بودیم سلطان بودیم حالا انگار ...

خدایی ب من اخمم نکردن از هفت دولت ازاد بودم الان

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
خواستی ازدواج کنی شب جمعه ها بیاا ببین چه به به چه چهی راه انداختن متاهلا😂ینیییی تا صبححح ازدواج می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.

زودازدواج نکن ...زندگی مسئولیت داره ازخیلی چیزای مجردی بایدبزنی ولی انشالله ازدواج کردی عاقلانه انتخاب کن .متاهلی بیشترچیزاش خوبه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰