2777
2789

پسرم خیلی خجالتیه و چهارسالشه 

فقط با منو باباش حرف میزنه اصلا با غریبه ها یا مثلا دایی و عمه هاش حتی یه کلمه هم حرف نمیزنه 

بزارمش مهدکودک این مشکلم حل میشه یا نه 

خود مربی مهد میگفت خیلی از بچه ها اینجوری بودن و الان اجتماعی شدن

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تاثیر داره و خیلی بهتره که از الان به فکر حل این مشکلش هستید

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه 

اول باید مشاوره بشه 

بهم بچه جدا نکنید آسیب روحی ببینه طرحواره رها شدگی شکل بگیره 

بعدشم بچه کوچک هست هنوز جا داره تا شش سالگی

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

منم دخترم همین طور بود. کامل که تغییر نمی کنه ولی نسبت به قبلش بهتر می شه.  و بالاخره این بچه قراره بره مدرسه.  از الان بزاری اش مهد بهتره کم کم به محیط شلوغ و بچه ها عادت کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خوب تو مهد میمونه به نظرت؟ 

دختر منم ۴ سالشه

خجالتی نیست ولی خیلی وابسته است. از اول مهر باید برگردم سرکار . نمیدونم تو مهد میمونه یا نه.  پارسال چندروز گذاشتمش مربی مهد رو عاصی کرده بود. خیلی گریه میکرد مامانمو میخوام

شاید اصلا بچه درونگرا باشه چه زوری هست اجتماعی بشه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙   مامان آینده  علی اکبر و ابراهیم اگر خدا خواست بچه آخری علی اصغر 😅                                                              

وای آنقدر بدم میاد یه سری برای اینکه بچه زودتر از سرشون وا بشه میخوان زودی از خودشون جداش کنند 

دو تا کتاب روانشناسی بخونید روحیات بچه درک کنید اه

نه اول باید مشاوره بشه بهم بچه جدا نکنید آسیب روحی ببینه طرحواره رها شدگی شکل بگیره بعدشم بچه کوچک ه ...

من بچمو از ده ماهگی گذاشتم پیش مادربزرگش رفتم سرکار. یبار هم یسال و دو ماهش بود یه هفته تنها رفتم سفر. 

حالا بچم خیلی وابسته شده‌ ‌. خیلی ناراحتم و میگم در حقش ظلم کردم. از اول مهر باید برگردم سرکار و از الان نگرانشم. پارسال آخرای سال تحصیلی هرشب قبل خواب گریه میکرد میگفت فردا نرو

وای آنقدر بدم میاد یه سری برای اینکه بچه زودتر از سرشون وا بشه میخوان زودی از خودشون جداش کنند دو تا ...

پس فردا هر طور بشه میگن ما چیزی برای بچه کم نذاشتیم 

همه چی که مالی نیست 

توجه و احساسات کافی و وقت کافی باید برای بچه گذاشت

وای آنقدر بدم میاد یه سری برای اینکه بچه زودتر از سرشون وا بشه میخوان زودی از خودشون جداش کنند دو تا ...

من دنیایی از کتاب روانشناسی کودک حوندم. تعدادش از دستم رفته ولی متاسفانه تهش تو زندگی پیادشون نمیکنم 

نه اول باید مشاوره بشه بهم بچه جدا نکنید آسیب روحی ببینه طرحواره رها شدگی شکل بگیره بعدشم بچه کوچک ه ...

اخه امروز وقتی رفتم مهد بچم خیلی زود رفت سمت بچه ها و باهاشون ارتباط خوبی برقرار کرد 

احساس میکنم چون صبح تا شب همش تو خونه تنهاست اینجوری منزوی شده 

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️

من دنیایی از کتاب روانشناسی کودک حوندم. تعدادش از دستم رفته ولی متاسفانه تهش تو زندگی پیادشون نمیکنم

خداقوت 🤭