2777
2789
عنوان

چقدر سن بالا ازدواج میکنن

152 بازدید | 12 پست

توی شهر بزرگ زندگی نمیکنم یه شهر معمولی هستم ولی مثل فرهنگ تهران ک سن بالا ازدواج میکنن اینجا هم شبیه شده مثلا عروسی دعوتم دخترخانم ۳۴ سالشه حالا آقا پسر هم چند سال بزرگتر

از طرفی خوبه ک طرز فکر ترشیده بودن توی شهرم نیس ولی اینکه سن بالا ازدواج میکنن و توی سن های ۲۴ سالگی مثلا تمایل ندارن عجیبه برام

جوری دارن برخورد میکنن ده بیست زندگیت ازدواج کنی انگار بچه بازیه😂 خواستگارهای خودم تا میفهمن ۲۱ سالمه منصرف میشن خب چرااا منم میخوام ازدواج کنم

اگه کسی واقعا بخوادت کاری به این اعداد و ارقام نداره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون هنوز باید بری تفریح کنی

نه اینکه پوشک بچه عوض کنی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد