نینا۱۳۷۵ مدیر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 188 عنوان زگیل تناسلی داشتین اگه ،تورو خدا جواب بدین | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 67 پست درمان میشه واسه همیشه، بعد پاپ اسمیر کولپوسکوپی نوشتن برام قبلا داشتم فریز کردم الان بازم ضایعه هست اطراف مهبل واژنم اگه درمان کردین روشش چی بوده قطی جواب داده ؟؟چقدره هزینه اش؟؟ آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان 1398/11/17 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 با بابای تو که مثل خودت هزره 😂😂😂😂😂😂😁😂😁😁😁😁اگ خودت یا شوهرت با کسی دیگ ارتباط بگیرید نوع حدید وارد بدن میشه بیسواد
lilikalo عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 817 عزیزم زگیل دستگاه تناسلی با پماد از بین نمیره.من خودم نداشتمولی ۲ تا از دوستام داشتنرفتن متخصص پوست با دستگاه لیزر واسشون سوزوندن.الان ۱۰ سالی از درمانشون گذشته اون زمان ۸۰ تومن دادن واسه لیزر
parivash74 عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3883 ه ر زه چرا سگ میشی🙄🙄 خب منم داشتم بیسواد هزار جور تایپ داره از شانزده بگیر تا صد باید تایپت ... ا چرا بی ادبی میکنی خب ناراحته مریضه منظورتو متوجه نشده ای بابا سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
sariiiiiiiiii عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 10052 خانوما منظور از تایپ نوعش هست دعوا نکنید خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
هستیکیمیا عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 3696 گمشو بابا خدا سرت بیاره ببین استرس مریضی چجوریه عوضی چقدر بی تربیتی
الن25 عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 4954 گمشو بابا خدا سرت بیاره ببین استرس مریضی چجوریه عوضی عزیزم بهت حرف بدی نزد منظورش اینه کدوم تایپ از ویروس رو مبتلا شدی بیش از 100 تایپ داره ویروس اچ پی وی
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 ا چرا بی ادبی میکنی خب ناراحته مریضه منظورتو متوجه نشده ای بابا اگ اون مریضی داره باید متوجه شه منم براش توضیح دادم زر اضافی میزنه ب درک ک ناراحته گوه اضافی نمیخورد این بلا سرش نمی اومد ررضمن من نوع زیگیلشو پرسیدم توهین نکردم
amiralu عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 3065 واکسن باید بزنی... واکسن وقتی میزنن ک ویروسی تو بدن نباشه ،الان گرفته ویروسشم تو بدنش هست . 🐝🐜🐞🌳🌲🌴
parivash74 عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3883 اره ولی دقیق ترش آزمایشه هزینه اش ۵۰۰ تومنه نداشتم برم شمام لطفا مودب باش چ خبرته اول حرفشونو خوب بفهم بعد عکس العمل نشون بدهه سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 نشد تو تاپیکی برم و دعوا نباشه. چرا این مدلی هستین... قرصاتونو بخورید بعد وارد سایت شوید
هستیکیمیا عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 3696 اگ اون مریضی داره باید متوجه شه منم براش توضیح دادم زر اضافی میزنه ب درک ک ناراحته گوه اضافی نمیخورد ... آره والا . معلومه چه آکله ایه
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18275 اره ولی دقیق ترش آزمایشه هزینه اش ۵۰۰ تومنه نداشتم برم ببخشید علائمش چیه ک ادم شک بدونه؟؟اگه حالشو داری راهنماییم میکنی؟؟ دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 عزیزم بهت حرف بدی نزد منظورش اینه کدوم تایپ از ویروس رو مبتلا شدی بیش از 100 تایپ داره ویروس اچ پی و ... اسکوله دیگه 😃😂😂نمیدونه تایپ یعنی نوع نوع سرطانی غیر سسرطانی
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 واکسن وقتی میزنن ک ویروسی تو بدن نباشه ،الان گرفته ویروسشم تو بدنش هست . عههه... 😑😑👍👍
نینا۱۳۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 188 ه ر زه چرا سگ میشی🙄🙄 خب منم داشتم بیسواد هزار جور تایپ داره از شانزده بگیر تا صد باید تایپت ... تایپ نیست نوع تیپه،،، ازمایش میخواد اون ندارم اونقدر هزینه کنم ۵۰۰ تومنه آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان