2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار بعد چهارده سال زندگی بعد س گریم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 92 پست
ما اصن باهم رابطه داشتیم ولی فکر میکردم چون دوستیم طبیعیه این وضع

خب شما که راحت بودی این چیزارو باید میپرسزد که الان برای مشکل نشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب شما که راحت بودی این چیزارو باید میپرسزد که الان برای مشکل نشه

الان توضیح دادم که ..

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا حالا تحقیرش نکردم یا چیزی جلوش نگفتم. دو سه بار بهش فهموندم که کوتاهه ولی قبول نداره، میگه کا ...

اصله مشکلش همینجاست شوهر منم یکم زود انزالی داشت انقد مطالعه میکنه راجب کیفیت رابطه چه چیکار کنه طرف لذت ببره اولویتش اول منم یه ربع خیلی کمه شوهر من الان قلقش دستش اومده زمانش خوب شده

پس ناآگاهه دیگه عزیزم. باید خیلی جدی تر باهاش صحبت کنی.

صحبت کردم، از همون اوایل نامزدی...ولی منو نمیفهمه. اون موقع ها میگفت تو دیر انزالی من معمولیم. بعدش مهربونتر شد گفت استرس دارم و کارم و ال وبل...خلاصه که من امیدی بهش ندارم. خودش راضیه، فکر میکنه منم باید راضی باشم.

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

خیلی وقت نیستهعیاتفاقا امشبم سر همین ماجرا بحثم شد خیلی دلم گرفت . اصللاا گردن نمیگیره ! یا میگه خب ...

چقدر جالبه منم امشب دلم بد گرفت سر همین موضوع. بیا بغلم😭😭😭😭

قرص سیلدنافیل. ۱۰۰درمان مشکل . نمیتونم زیاد بگم برو داروخانه متوجه میشی

ممنونم، بهش میگم ببینم میگیره یا نه.

کوتاه، کلش ۵ دقیقه هم نمیشه...

مثل ما .

بهش بگو خب ، من قبلا خجالت میکشیدم ولی الان با شوخی و خنده میگم ببین باز یه دیقه ای نباشه ها ،اونم محبوره میگع باشه😐

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
۲۰ دیقه با معاشقه بنظر من کافیهمگه ازین تایم کمتره؟

ک خود اصل کاری دو دیقه هم نمیشه🫠

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

همه کین فقط یهوددی و مسلمونان که تهش بگم یه میلیاردن۳ میلیارد دیگه بدون ختنه ن

درود بر ویلیام دارسی ورژن نی نی سایتی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

مثل ما .بهش بگو خب ، من قبلا خجالت میکشیدم ولی الان با شوخی و خنده میگم ببین باز یه دیقه ای نباشه ها ...

گفتم ولی نمیفهمه حرفمو. میگه کلا همه چیز عالیه. من راضیم، فکر تو ایراد داره. هییی خواهر