2777
2789
عنوان

۲روزه گوش دخترم سوراخ کردم میشه طلا بندازم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 43 پست
فکر کنم زود باشه از دکترش سوال بپرسین من که گذاشتم دخترم چهارپنج ساله شه سوراخ کنم

عزیزم شرمنده دخالت میکنم من در این مورد از دکتر پرسیدم گفت بهترین سن تو شش ماهگی هست اگه پایین تر از یک‌ماهه باشه بچه چون زردی داره شاید عفونت کنه گوشش ولی اگه بالای یک سال باشه بچه احساس می‌کنه تنبیهش کردن و باعث افسردگی بچه میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت ۳هفته بعد طلا بنداز واسه چی میگن صبر کنید ؟

چون اون موقع گوش التهاب داره اذیت میشه ..یه چند روز بزارین دردش خوب بشه بعداً بندازین

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
وای خیلی اذیت میشه اونموقه گناه داره،من دخترم ۳۰روزش بودبردم سوراخ کردم تاگریه کرد شیر خورد یادش رفت ...

فعلا که نمیکنم چون خیلی شیطون شده نه کش مو نه هد نه گلسر هیچی رو نمیزاره براش بزارم منم گذاشتم یکم بزرگتر شه میترسم گوشواره رو بکشه گوشش رو پاره کنه

چون اون موقع گوش التهاب داره اذیت میشه ..یه چند روز پایین دردش خوب بشه بعداً بندازین

اشکال نداره گوشواره سیاه شده؟بعدشم درد نمیکنه اصلا 

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اشکال نداره گوشواره سیاه شده؟بعدشم درد نمیکنه اصلا 

طلا بوده سیاه شده؟؟رنگ سیاهش نمیره؟؟

عزیزم شرمنده دخالت میکنم من در این مورد از دکتر پرسیدم گفت بهترین سن تو شش ماهگی هست اگه پایین تر از ...

نه این چه حرفیه اومدیم اینجا تجربه هامون رو میگیم دیگه من خودم اوایل دوست داشتم ولی بابام ترسوند منو😯😕 منم گذاشتم بزرگتر شه فوقش گوشواره نمیندازه😄

نه این چه حرفیه اومدیم اینجا تجربه هامون رو میگیم دیگه من خودم اوایل دوست داشتم ولی بابام ترسوند منو ...

وای نه دختره بزار بندازه من خودم چهار سال پیش دوتا سوراخ واسه هر گوش زدم پدرم در اومد سمت چپی که خیلی اذیتم کرد ...هرچی بزرگتر شیم دردش بیشتره..اینا بچه هستن دیگه یادشون نمیمونه

14 ماهشه

ببر سوراخش کن بزرگتر بشه نمیشینه که سوزاخ بشه ی لحظه گریه میکنه ساکت میشه من خودم دلم نمیومد سوراخ کنم دیگه دل زدم به دریا سوراخ کردم

اره کاش تو نوزادی این کارو میکردی

کلا بچه رهایی هست از هرچیز اضافه بدش میاد به هیچ عنوان نمیزاره موهاش رو جمع کنم الانم با زور گول زدن پوشکش میکنم فک کنم از هرچیزی که بهش وصل باشه بدش میاد 

کلا بچه رهایی هست از هرچیز اضافه بدش میاد به هیچ عنوان نمیزاره موهاش رو جمع کنم الانم با زور گول زدن ...

عجب شیطونیه هاااا