فکر کنم زود باشه از دکترش سوال بپرسین من که گذاشتم دخترم چهارپنج ساله شه سوراخ کنم
عزیزم شرمنده دخالت میکنم من در این مورد از دکتر پرسیدم گفت بهترین سن تو شش ماهگی هست اگه پایین تر از یکماهه باشه بچه چون زردی داره شاید عفونت کنه گوشش ولی اگه بالای یک سال باشه بچه احساس میکنه تنبیهش کردن و باعث افسردگی بچه میشه
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
چون اون موقع گوش التهاب داره اذیت میشه ..یه چند روز بزارین دردش خوب بشه بعداً بندازین
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
نه این چه حرفیه اومدیم اینجا تجربه هامون رو میگیم دیگه من خودم اوایل دوست داشتم ولی بابام ترسوند منو ...
وای نه دختره بزار بندازه من خودم چهار سال پیش دوتا سوراخ واسه هر گوش زدم پدرم در اومد سمت چپی که خیلی اذیتم کرد ...هرچی بزرگتر شیم دردش بیشتره..اینا بچه هستن دیگه یادشون نمیمونه
کلا بچه رهایی هست از هرچیز اضافه بدش میاد به هیچ عنوان نمیزاره موهاش رو جمع کنم الانم با زور گول زدن پوشکش میکنم فک کنم از هرچیزی که بهش وصل باشه بدش میاد